
publicat la 17.03.2012
publicat la 17.03.2012
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Bors de sfecla rosie
- punem uleiul la incalzit intr o oala, -tocam ceapa si o punem la calit in ulei, morcovii da ti pe razatoare, ardelul tocat cubulete, cartofii taiati cubulete mai mari si lasam la foc potrivit 5 minute apoi adaugam apa( cum doriti mai multa sau mai putina, mie nu mi place cu multa apa) si...
Linte cu cartofi
*cartofii ii taiam si ii punem la fiert in apa cu sare timp de 15 minute, * punem ceapa la calit in 2 linguri de ulei, dupa 6 - 7 minute adaugam bulionul, lintea,cartofii,supa(sau apa) si lasma sa fiarba 15 minute, * inainte de a opri focul punem lingura de...