
publicat la 10.07.2012
publicat la 10.07.2012
publicat la 26.06.2012
O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.
Bucataras.ro
[email protected]
Somon cu brocoli si baby carrots
Am decongelat intai pestele, intre timp am pregatit legumele. Am pus ulei de masline intr-o tava de yena, am asezat legumele, deasupra pestele, am condimentat cu sare si piper alb, peste peste am pus putin cimbru si zeama de lamaie si am dat la cuptor pentru 15 min. acoperit cu capac dupa care...
Saramura de crap ca-n Delta
Eu am cumparat pestele gata curatat, doar l-am spalat foarte bine, i-am taiat capul, iar pe el l-am taiat pe jumatate - pe lung. L-am sters foarte bine cu prosop de hartie sa nu se lipeasca sarea foarte tare de el. Pentru ca l-am pregatit la tara la mami a mea, am incins focul in curte si...