publicat la 10.07.2012
publicat la 10.07.2012
publicat la 26.06.2012
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Bruschete cu Guacamole
Am taiat avocado pe jumate pe lung, am rasucit partile pt a se desprinde, am scos samburele si cu o lingura am scos miezul din avocado, l-am pus intr-un bol dupa care l-am pisat cat am putut de bine. Ceapa am taiat-o ff marunt. Rosiile le-am spalat, le-am decojit si le-am taiat deasemenea...
Bulz ca la munte
Pun apa la fiert pentru a pregati mamaliga, cu putin unt si sare. Dupa ce fierbe apa adaug malai in ploaie amestecand continuu pana devine ca o smantana subtire. Mestec pe foc aproximativ 15 minute. Intr-un vas (rezistent la temperaturi mari) pun un strat de mamaliga, un strat de unt, un strat...