
publicat la 19.05.2014
publicat la 19.05.2014
publicat la 19.05.2014
Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.
Bucataras.ro
[email protected]
Cuib de viespi
Pentru aluat: Se amesteca toate ingredientele, se framanta bine, apoi se lasa la dospit langa o sursa de caldura. Pentru umplutura: Se mixeaza bine untul cu zaharul pana devine spuma si apoi se adauga nuca. Compozitia nu va fi prea groasa, asa ca nu trebuie sa va speriati de rezultat. Dupa...
Chec in doua culori
Intr-un bol batem foarte bine cele doua oua impreuna cu zaharul. Apoi adaugam laptele si uleiul si continuam sa mixam energic. Separat, amestecam faina cernuta cu praful de copt. Dupa ce le-am amestecat bine, le adaugam peste compozitia de mai sus si le omogenizam bine. Turnam 2/3 de...