A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Piept de pui umplut în stil italian

Postat de: Satisfyyourcravings in Pui

Fiecare jumătate de pui se taie incomplet longitudinal pe latura lungă. Se presară sare, piper și ierburile uscate. Se așează apoi câte 2 felii de mozzarella, 3 frunze de  busuioc...Citeste continuarea

Pui manastiresc a la Gaby

Postat de: gurita_ta2005 in Pui

Bucatiile de pui se spala bine si se condimenteaza cu sare, piper, boia dulce si curcuma. Intr-un ceaun punem untul la topit, adaugand si bucatile de pui pentru a se rumeni. Se pune 1 cana...Citeste continuarea

Prajitura Ora 12

Postat de: alldaycooking in Prajituri

Pentru blat am pus la topit ciocolata impreuna cu uleiul de cocos. Galbenusele le-am mixat cu fructoza. Peste crema de oua am adaugat ciocolata topita si racita putin, apoi faina, migdalele si...Citeste continuarea

Paste cu varza si carne

Postat de: TAB1TA in Porc

Se pun la fiert pastele in apa clocotita cu sare si se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Carnea se condimenteaza cu sare, piper, ierburi de provence si se pune in uleiul incins sa se...Citeste continuarea

Placinta cu branza

Postat de: camelia75 in Dulciuri

Umplutura Amestecam branza sarata, pe care o faramitam cu ajutorul furculitei, cu branza de vaci.(In reteta originala in umplutura era adaugat si marar) Foi Dizolvati drojdia in...Citeste continuarea

Pasca cu aluat fraged si umplutura...

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Aluatul: Intr-un bol amestecam untul, smantana, zaharul si galbenusul. Adaugam praful de copt, zaharul cu pastai de vanilie, apoi faina treptat pana obtinem un aluat omogen si nelipicios....Citeste continuarea

Placinta cu pere – Sfogliata con...

Postat de: camelia75 in Prajituri

Intr-o tava pe care o tapetam cu hartie de copt presaram zahar, asezam cateva cubulete de unt, apoi felii de para asezate in cerc. Dam la cuptorul preincalzit la 200 grade pana cand perele se...Citeste continuarea

Prajitura Snickers

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Blat Mixeaza albusurile spuma impreuna cu praful de sare. Adauga treptat zaharul si mixeaza pana la diluare. Trebuie sa obtii o compozitie ferma, lucioasa. Adauga faina cernuta impreuna...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu pesmet si susan, la...

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Pui

Pregatim pulpele: le spalam si le taiem pe jumatate. Pisam usturoiul, adaugam peste el sare, piper, cimbru si aproximativ 700 ml bere. Amestecam cu o lingura si in acest amestec, punem pulpele....Citeste continuarea

Prajitura cu crema de lamaie

Postat de: Marilena in Prajituri

ALUAT -separam albusurile de galbenusuri -mixam albusurile cu sarea si zaharul (ca pentru bezele) -galbenusurile se amesteca cu uleiul (maioneza) apoi adaugam treptat apa...Citeste continuarea

Pasca fara aluat

Postat de: babi5 in Prajituri

Intr-un castron   mai mare  am spart ouale  ,am adaugat zaharul vaniliat si  zaharul  si  am mixat bine  pina  a  devenit  compozitia ...Citeste continuarea

Prajitura cu branza dulce si stafide

Postat de: Retetegg in Prajituri

Intr-un bol am pus margarina si am amestecat-o bine cu 200 g zahar pudra. Am adaugat apoi ouale, esenta de lamaie, praful de copt si cel de sare, apoi faina treptat pana am obtinut un aluat omogen...Citeste continuarea

Prajitura Tiramisu, reţeta...

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Cum se prepara Prajitura Tiramisu, reţeta delicioasa a celebrului desert italian Prepara o cafea tare si buna – poti prepara mai multa ca oricum o bei ) Las-o sa se raceasca....Citeste continuarea

Prajitura Punch

Postat de: Sidy in Prajituri

Din compozitia de blaturi, facem 3 blaturi de pandispan( 3 oua,3 linguri zahar,3 linguri faina amestecata cu 1/3 praf de copt si 1 lingura apa). Galbenusuri frecate bine cu apa si cu...Citeste continuarea

Pandispan cu branza

Postat de: eduard_09 in Dulciuri

Se mixeaza ouale intregi cu zaharul pana isi dubleaza volumul,adaugam treptat uleiul,laptele,coaja de lamaie,zeama,faina amestecata cu praful de copt si omogenizam. Intr-un bol amestecam branza...Citeste continuarea

Pandispan cu visine

Postat de: eduard_09 in Prajituri

Se separa albusurile de galbenus si se mixeaza albusurile cu un praf de sare pana devine spuma,adaugam zaharul si mixam pana se topeste zaharul, Separat in alt bol mixam galbenusurile cu uleiul...Citeste continuarea

Placinta cu spanac

Postat de: miha in Aperitive / Garnituri

Aluat: Drojdia se amesteca cu zaharul si se dizolva cu putin lapte caldut. Lasam cateva minute la dospit. Punem faina intr-un castron, facem o gaura in mijloc si adaugam sarea, uleiul,...Citeste continuarea

Prajitura Dobra

Postat de: amayrya in Prajituri

Coca cu cacao se imparte in doua adica se fac doua foi si se coc pe dosul unei tavi Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul se amesteca din nou pana se topeste acesta apoi se adauga si...Citeste continuarea

Paste cu pui

Postat de: ella87 in Fusilli

Se pun pastele la fiert cu sare si un strop de ulei de masline. Dupa ce au fiert se scurg si se trec printr-un jet de apa. Pieptul de pui se taie cubulete se pune intr-o tigaie cu un strop de...Citeste continuarea

Placinta cu cartofi

Postat de: babi5 in Aperitive / Garnituri

Se curata cartofii si se pun la fiert cu sare. Intre timp punem intr-un castron faina si drojdia cu putina sare si un picut de zahar. Facem o maia si lasam cca 5 minute, apoi  framintam cu...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu rosii pe "pat" de...

Postat de: getix in Pui

Am spalat pulpele de pui apoi le-am taiat fasii. Am tocat usturoiul marunt. Am amestecat toate condimentele de mai sus cu uleiul apoi am imbracat puiul cu acest amestec. Punem puiul intr-o...Citeste continuarea

Pulpe cu leurda si bacon

Postat de: ianculubita in Pui

Pulpele curatate, spalate, le dam intr-un clocot in apa cu sare (5 minute), le scoatem, le lasam sa se scurga, scoatem pielea de pe fiecare, condimentam din belsug, apoi imbracam pulpa in frunze...Citeste continuarea

Pastrav la tigaie

Postat de: Dya in Pastrav

Pestele taiat in bucati potrivite, il condimentam dupa gust, il trecem prin faina si il punem la fript, impreuna cu usturoiul feliat, in tigaia incinsa. Nu este nevoie sa mai adaugati ulei pentru...Citeste continuarea

Pulpa de miel marinata

Postat de: nilgun in Oaie

Am luat pulpita de miel, am luat mare parte din grasimea de pe ea, apoi am impanat-o cu usturoi. Am frecat-o pe ambele parti cu sare, piper, rozmarin, cimbru. Am pus menta uscata. Am turnat un pic...Citeste continuarea

Pasca turnată cu merișoare

Postat de: panacris in Dulciuri

Se amestecă brânza de vaci, cu iartul , zahărul, ouăle, zahrul vanilinat și coaja de lămîie, energic cu mixerul din dotare. Se adaugă făina cernută cu praful de copt și...Citeste continuarea

Pulpe de miel aromate

Postat de: panacris in Oaie

Carnea de miel se spală, se înțeapă din loc în loc, iar în înțepătură se pune câte o bucățică de slănină sau usturoi. Se freacă cu puțină sare, piper,...Citeste continuarea

Pilaf cu leurda

Postat de: MotanLaOale in Mancaruri de post

Ceapa se curata, se spala si se taie rondele cu partea verde cu tot. Ardeii se curata si se toaca marunt. Leurda se spala si se toaca marunt. Intr-o cratita se caleste ceapa in ulei 2-3...Citeste continuarea

Placinta cu visine si mere

Postat de: mon in Dulciuri

Laptele,untul si sarea se pun pe foc,cand fierbe se pune toata faina odata si se amesteca energic pana se desprinde de vas. Se rastoarna pe planul de lucru si se lasa la racit putin.Cand s-a...Citeste continuarea

Pâine aromată

Postat de: panacris in Piine

Dacă tot era sâmbata mare, am pus-o pe Maricica la treabă. În recipientul mașinii de pâine se pune laptele călduș, făina cernută, verdețurile tocate mărunt, sarea,...Citeste continuarea

Placinta spirala cu spanac

Postat de: Criss in Mancaruri de legume

Spanacul se spala bine sa nu ramana niciun fir de nisip. Se pune intr-o oala incapatoare, sa dea un clocot. Nu trebuie fiert prea mult. Se scurge, se lasa sa se raceasca, apoi se toaca. (eu l-am...Citeste continuarea

Placinta cu branza si stafide

Postat de: aliliana in Prajituri

Aluatul: margarina se pune pe foc mic pe aragaz pana se inmoaie putin, dupa care se ia si se amesteca cu o lingura de lemn. Intr-un bol , punem margarina, apa, praful de sare, lingurita de...Citeste continuarea

Pulpa de miel pe pat de ceapa si...

Postat de: Sidy in Oaie

Pregatim marinada in care vom tine macar 2-3 ore , pulpele de miel bine spalate ,sterse si portionate. Dupe ce le-am scos din marinada le dam cu putina boia. Taiem ceapa si usturoiul verde...Citeste continuarea

Placinta cu spanac si branza

Postat de: Bucataras in Aperitive / Garnituri

Am spalat bine spanacul. Am pus o cratita cu apa la fiert si am oparit spanacul pentru cateva minute.  Ceapa verde am taiat-o si am pus-o la calit intr-o tigaie. Am adaugat apoi si...Citeste continuarea

Pate de ciuperci raw vegan

Postat de: adnia in Vegan / Raw vegan

Sunt o adepta a aliemntatiei sanatoase, nu neaparat vegane 100%, dar recunosc faptul ca unele preparate sunt de-a dreptul irezistibile...unde mai pui ca sunt extrem de sanatoase! Toate...Citeste continuarea

Panna cotta cu cocos si kiwi

Postat de: alldaycooking in Dulciuri

Granulele de gelatina le-am pus la hidratat in 50 ml apa.  Am incalzit smantana impreuna cu laptele de cocos. Am adaugat apoi fructoza, nuca de cocos si semintele de la pastaia de vanilie. Am...Citeste continuarea

Pasca fara aluat

Postat de: hashul in Prajituri

Punem intr-un bol mai mare ouale impreuna cu zaharul si semintele de vanile si batem bine cu telul pana se topeste zaharul. Punem branza cate un pic si amestecam pana la omogenizare, apoi untul...Citeste continuarea

Pasca

Postat de: Creatsa in Dulciuri

Aluat: Am pregatit o maia din drojdie,2 lingurite de zahar,2 lingurite de faina si 4-5 linguri de lapte caldut pe care am lasat-o la dospit 15 minute. Separat am pus laptele cu zaharul si...Citeste continuarea

Pui Purple Majesty

Postat de: madi_marin in Pui

Cartofii se spală şi se pun la fiert în coajă. Între timp se pregăteşte puiul  : se pun bucăţile de pui într-un amestec de ulei, usturoi zdrobit, vin, sare, piper...Citeste continuarea

Pasca cu branza dulce

Postat de: MotanLaOale in Dulciuri

Se pune drojdia cu 100ml lapte cald si cu 2 linguri faina si o lingurita de zahar, se amesteca bine si se lasa la dospit. Zaharul se amesteca cu galbenusurile, se freaca spuma si se adauga...Citeste continuarea

Pulpa de miel la cuptor

Postat de: Elena_Daria in Oaie

Spalam pulpa foarte bine in apa rece. Crestam pulpa de miel, apoi o ungem cu ulei si o condimentam cu sare, piper si cimbru. Un catel de usturoi ii taiem marunt, iar bucatelele obtinute le...Citeste continuarea

Pasca cu branza dulce si visine

Postat de: privatelaura in Prajituri

Am cernut faina intr-un castron si am adaugat praful de copt si jumatate din cantitatea de zahar. Am amestecat un pic cu o lingura. Ouale le-am batut cu restul de zahar. Am adaugat branza de...Citeste continuarea

Pulpa de miel umpluta

Postat de: dantes in Oaie

Se pune la fiert mai intai carnea de porc, apoi maruntaiele de miel. Cand sunt aproape fierte se scot, se dau prin masina de tocat, se adauga ouale, usturoiul si patrunjelul tocat marunt si se...Citeste continuarea

Pasca cu branza dulce

Postat de: Elena_Daria in Dulciuri

Crema de branza  la temperatura camerei o punem intr-un vas si o mixam pana devine spumoasa. Adaugam apoi zaharul, sarea si mixam bine.Incorporam apoi faina, iar la final smantana. Dupa...Citeste continuarea

Pasca Dukan

Postat de: LadyCrs in Dulciuri

Separam galbenusurile de albusuri. Mixam galbenusurile amestecate cu indulcitorul pana cand se deschid la culaore si isi dubleaza volumul. Intr-un vas mixam albusurile amestecate cu sarea...Citeste continuarea

Prajitura Fanta

Postat de: LadyCrs in Prajituri

Pentru blat separam albusurile de galbenusuri si batem albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugam apoi cele 6 linguri de zahar, uleiul, zaharul vanilat, galbenusurile, faina praful de...Citeste continuarea

Prajitura cu nuca de cocos si...

Postat de: timea in Prajituri

Blat: batem albusurile spuma cu mixerul, adaugam zaharul si mai mixam 2-3 minute. Adaugam apoi pe rand mixand in continuare: galbenusurile, uleiul si laptele. La final incorporam folosind o...Citeste continuarea

Praline cu quinoa si ienupar

Postat de: bucataria_cu_mirodenii in Dulciuri

1. Deasupra unei craticioare cu apa clocotita, se pun intr-un bol bucatele de ciocolata, la topit. Eu folosesc Schogetten pentru ca imi place textura, e fina si sunt gata pregatite patratele de...Citeste continuarea

Prajitura cu morcov

Postat de: palpabil in Prajituri

Ouale se bat bine cu zaharul pana se formeaza o compozitie albicioasa. Treptat turnam uleiul si esenta de rom in timp ce amestecam. Faina o amestecam cu praful de copt , bicarbonatul de sodiu,...Citeste continuarea

Pasca cu branza si ciocolata

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Aluatul: Se amesteca bine untul cu zaharul si praful de sare. Se adauga pe rand galbenusurile si se amesteca in continuare pana devine compozitia cremoasa. Se adauga faina amestecata cu praful...Citeste continuarea

Pulpa de miel in stil vanatoresc

Postat de: corina241 in Oaie

Pregatim o pulpa de miel pentru macerat ( vezi foto ),astfel: In vasul care va fi introdus la cuptor vom aseza pulpa de miel peste care vom presara condimentele, uleiul de masline si otetul...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]