Bun venit!LOGIN • CONT NOU
9
BucatarasSuprem
Bucuresti
Bucataras din 08.02.2011
Șira spinării curățată și tranșată în bucăți mari se pun într-un vas încăpător. Toate mirodeniile se adaugă într-un vas, se completează cu ulei, vin și se amestecă energic, apoi se toarnă peste carne. Se acoperă și se lasă la odihnă de dimineața...
publicat la 28.03.2025
publicat la 20.02.2025
publicat la 18.02.2025
Esti imprevizibil ca de obicei. Si azi vei starni admiratie si ingrijorare.
Voturi:27
Voturi:5
Voturi:35
In cont 38
Pensula de patiserie
Termometru cu ecran LCD
Unghiera BISALUO
Set de 2 decojitoare universale de legume
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 11:29
ieri la 10:46
pe 10.12 la 10:54
pe 09.12 la 08:48
pe 09.12 la 07:15
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
4 voturi
Adele
MotanLaOale
Sidy
RODIMUR
Auras12 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Adele 4
359 puncte
Sidy 1
203 puncte
MotanLaOale 8
169 puncte
miki_a 1
106 puncte
Valclaudia 9
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Friptura de ied cu capere, ciuperci marinate si sparanghel
Șira spinării curățată și tranșată în bucăți mari se pun într-un vas încăpător. Toate mirodeniile se adaugă într-un vas, se completează cu ulei, vin și se amestecă energic, apoi se toarnă peste carne. Se acoperă și se lasă la odihnă de dimineața...