Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
constanta
Bucataras din 11.04.2011
Făina cernută se pun într-un vas adânc sau pe o planşetă. Se face o gaură în mijloc şi se toarnă amestecul de ou, drojdie, zahăr şi sare. Treptat făina este încorporată şi se adaugă apa şi se frământă bine timp de câteva minute. ...
Astrele zic s-o lasi mai usor cu bautura? Dar n-au zis nimic de sosuri pe baza de vin, nu? ;)
In cont 2
Placa de tocat fata-verso
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de 2 recipiente pentru cereale
Rola de folie pentru prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 18:11
pe 18.04 la 22:32
pe 18.04 la 22:01
de Bucataras 6
pe 17.04 la 16:22
pe 17.04 la 15:50
4 comentarii
3 comentarii
de RODIMUR 8
4 voturi
3 voturi
RODIMUR
Constelatialeu
vasimur
Bucataras
lia maria 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
robert_b 1
flory 1
Anjelka 1
mihaelar63 9
1104 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
Rocsi 9
250 puncte
UrsanMihaela 1
107 puncte
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Plăcintă cu brânză/Pide
Făina cernută se pun într-un vas adânc sau pe o planşetă. Se face o gaură în mijloc şi se toarnă amestecul de ou, drojdie, zahăr şi sare. Treptat făina este încorporată şi se adaugă apa şi se frământă bine timp de câteva minute. ...