nico15

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 15.04.2010

RETETE432
PRIETENI114
Retete / Conserve

Gogosari a la Nico

In Muraturi la 20 Feb 2011

Se spala si se curata gogosarii daca sunt stricati, se desface conopida in buchetele, se taie varza rosie in sferturi, morcovii se taie in rondele sau bare. Se pune compozitia lichida formata din otet si apa la fiert se adauga condimentele, sarea si zaharul si se lasa sa dea in clocot. Dupa...

Castraveti a la Nico

In Muraturi la 20 Feb 2011

Se spala castravetii cu apa rece, se iau borcane si in fiecare se aseaza dupa cum urmeaza: 4 rondele de ceapa se aranjeaza in picioare castravetii iar peste ei se adauga: - 1 ceasca de otet nediluat de 9°, de Topoloveni(100 ml) - 1 lingurita de sare - 1 lingurita de...

Gogonele si pepenasi in saramura a la Nico

In Muraturi la 20 Feb 2011

Se spala legumele, se curata morcovii si telina si se taie in diferite forme. Se va pregatii o saramura dupa cum urmeaza: La  1 L de apa  1 lingura de sare 1 lingura de zahar, daca se face pentru cantitate mai mare se va respecta proportia Se aranjeaza...

Zacusca de vinete

In Zacusca la 12 Dec 2010

Vinetele se coc pe foc direct sau in tava la cuptor, dupa ce s-au copt se curata si se spala cu apa rece si se lasa la scurs aproximativ 30 min, ardeii kapia se coc pe tabla , cand sunt copti se iau de pe foc si se pun intr-un castron peste care se pune sare grunjoasa 15 minute si se acopera...

Salata de iarna Cris

In Conserve la 5 Noi 2010

Legumele se rad separat sau se toaca foarte fin, dupa ce au fost rase se oparesc in urmatoarea compozitie: 1 litru de otet de 9 grade 2 litri de apa 6 linguri de sare 600 g de zahar piper boabe(1/2 de pachet) mustar boabe(1/2 de pachet) se introduc legumele si se oparesc, dupa...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 23.11.2017

Enchilada cu carne de pui

publicat la 07.08.2017

Tacos de peste

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]