Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
roquetas de mar
Bucataras din 15.03.2010
Se curata cateii de usturoi si se pun in paharul inalt de la blendar, se adauga putina sare si laptele.Se bate cu blendarul putin sa se sfarame usturoiul, si se adauga ulei putin cate putin. La final se adauga sucul de lamaie sau otetul.
Ar fi bine sa nu va faceti un program strict, pentru ca veti fi nevoit sa-l schimbati de cateva ori pe parcursul zilei.
In cont 2
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 2 decojitoare universale de legume
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Coaster extensibil Cook Concept
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 08:32
ieri la 10:52
pe 11.06 la 08:53
pe 10.06 la 09:10
pe 09.06 la 10:35
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
RODIMUR
Rocsi
vio_dreams 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mady90 1
cirmicica 1
Rocsi 9
1252 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Constelatialeu 9
vasimur 4
196 puncte
RODIMUR 8
186 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Lactoneza (maioneza din lapte cu usturoi)
Se curata cateii de usturoi si se pun in paharul inalt de la blendar, se adauga putina sare si laptele.Se bate cu blendarul putin sa se sfarame usturoiul, si se adauga ulei putin cate putin. La final se adauga sucul de lamaie sau otetul.