
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Cartofi frantuzesti
Cartofii se fierb in coaja.Se fierb 4 oua, cascavalul se da pe razatoare, sunca se taie cubulete, la fel si ouale dupa ce au fiert. Cand au fiert cartofii se curata si se lasa sa se raceasca putin pentru a putea lucra cu ei. Se unge o tava cu unt si se presara pesmat. Se taie cartofii in...
Pilaf de orez cu pulpe de pui
Se spala si se curata pulpele, se pun sa se prajeasca in putin ulei. Ceapa se curata si se taie marunt. Morcovii curatati si dati pe razatoarea mica. Cand carnea este bine rumenita se adauga ceapa si morcovii ,se sareaza si pipereaz si se lasa sa se caleasca bine. Cand sunt calite...