Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 05.09.2015
Curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi bamele în 2-3 bucăţi, în funcţie de mărime. Spălaţi prazul şi pătrunjelul, Tăiaţi fideluţă prazul, apoi tocaţi pătrunjelul. Puneţi uleiul în cratiţă, iar, când s-a încins, adăugaţi prazul şi căliţi-l puţin....
publicat la 07.04.2019
publicat la 04.04.2019
publicat la 09.09.2015
In cont 14
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Caty 3
la 20:42
la 13:55
de Bucataras 8
la 13:15
ieri la 10:29
de Rocsi 9
pe 27.10 la 20:10
8 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Bucataras
RODIMUR
aalliinnaa07 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1360 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Sidy 1
103 puncte
Andra_Constantinescu 6
84 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Bame cu perje uscate
Curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi bamele în 2-3 bucăţi, în funcţie de mărime. Spălaţi prazul şi pătrunjelul, Tăiaţi fideluţă prazul, apoi tocaţi pătrunjelul. Puneţi uleiul în cratiţă, iar, când s-a încins, adăugaţi prazul şi căliţi-l puţin....