publicat la 09.10.2012
publicat la 09.10.2012
publicat la 08.10.2012
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Piscotel cu fantezie
Punem gelatina intr o canita cu 100 ml apa deoparte sa se hidrateze. Ouale se despart. Galbenusul se adauga la branza impreuna cu esentele, coaja de lamaie si 2 linguri de zahar si se omogenizeaza. Albusul se bate cu un strop de sare pana se intareste. Se adauga celelalte 2 linguri de zahar...
Piscotele de casa-babapiskota.
Se prepara exact ca un pandispan! Ouale se separa, galbenusurile le amestecam cu 2 treimi din zahar, plicul de vanilie, esentele,pana ce devine o crema pufoasa si alba. Albusurile se bat cu un strop de sare pana devine tari apoi adaugam restul de zahar si batem mai departe. Faina se amesteca...