maria_claudia

1

Bucataras
incepator

Castellon

Bucataras din 08.09.2010

RETETE53
PRIETENI4
Retete / Dulciuri

Cozonac pufos

In Dulciuri la 18 Sep 2010

 Aluatul: intr-un castronel se pune 1 ou intreg si 3 galbenusuri si se amesteca bine cu sarea. Zaharul se amesteca cu laptele. Faina se pune intr-un lighean. Din toata cantitatea de faina luam 4 linguri pe care le oparim cu 150ml de apa clocotita(exact ca la aluatul de eclere), cand...

Poale-n brau moldovenesti

In Dulciuri la 14 Sep 2010

Aluatul: faina se rastoarna intr-un lighenas, se face o gaura in mijloc,  se pune drojdia si se amesteca cu putina apa calda pana se dizolva, impreuna cu un pic de faina pana se formeaza maiaua.Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul.Ouale frecate cu sarea, zaharul...

Tortulet Diplomat cu piscoturi

In Torturi la 13 Sep 2010

Ouale cu laptele si 6 linguri de zahar se pun la foc mic, amestecand continuu.Cand este de consistena unei smantani groase, se da deoparte si se adauga imediat gelatina.Se lasa la racit. Prepari frisca:smantana lichida se mixeaza cu 10 linguri de zahar si zaharul vanilat, apoi se adauga in...

Tort cu ciocolata Robert

In Torturi la 12 Sep 2010

Blatul : se face un aluat de pandispan din oua zahar ulei si faina,Compozitia. se pune intr o forma rotunda tapetata cu ulei si faina, se introduce in cuptor ptr 30 minute. Crema: smantana se pune pe foc mic cu ciocolata, cand ciocolata este topita se adauga untul si se omogenizeaza bine....

Eclere cu crema de ciocolata si frisca

In Prajituri la 12 Sep 2010

Se fierbe apa cu uleiul si sarea pana da in clocot.Adaugi faina amestecand continuu.Se lasa putin la racit, apoi se adauga ouale pe rand amestecand energic.Se unge o tava cu ulei, se pune compozitia intr-un cornet sau intr-o punga si se formeaza bastonase distantate intre ele.Se pune in...

Savarina Maria

In Torturi la 8 Sep 2010

BLAT. se separa albusurile de galbenusuri.galbenusurile se freaca cu zaharul, apoi se adauga pesmetul, faina, zaharul vanilat, coaja de lamaie, apoi se adauga albusurile batute spuma amestecand usor. Compozitia se pune intr-o tava rotunda unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se pune in...

Afisate 31 - 36 din 36 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Leu

În sfârşit, talentele tale vor fi recunoscute de către un mare cineast. Rolul este destul de ciudat, filmările sunt în întregime la munte, personajul tău locuieşte într-o scorbură şi nu ai de spus nici o replică. Nu contează prea mult, orice debut e dificil şi, oricum, ratingul Animal Planet este din ce în ce mai rdicat.

 
 
 
Retete preferate
Toate retetele preferate
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]