lili2010

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 28.04.2010

RETETE23
PRIETENI3
Retete / Aperitive / Garnituri

Tarta "Ratatouille"

In Aperitive / Garnituri la 18 Mar 2011

Am curat ceapa si am tocat-o julien. Celelalte legume le-am spalat si tocat. Am pus la calit in ulei ceapa si ardeiul gras.Am adaugat apoi cuburile de vanata si dovlecel. Eu am pus si cateva bucatele de friptura de curcan ramasa,apoi am adaugat rosia taiata felii. Am asezonat cu...

Tarta cu spanac si branza proapata

In Aperitive / Garnituri la 2 Oct 2010

Am tocat ceapa si ardeiul gras si le-am pus sa se rumeneasca in tigaie cu putin ulei. Spanacul l-am spalat bine ,l-am lasat sa se scurga si l-am taiat grosier si l-am adaugat si pe el in tigaie cat sa se inmoaie. Am sarat,piperat,am luat tigaia de pe foc si am adaugat branza proaspata...

Tarta cu rosii si brânza

In Aperitive / Garnituri la 2 Oct 2010

Se aseaza aluatul intr-o forma de tarta sau un vas care merge la cuptor,se inteapa aluatul din loc in loc. Se unge suprafata tartei cu mustar si se aseaza apoi felii de branza peste care smantana si jambonul sau sunca taiata feliute. Se taie rosiile rondele si se acopera suprafata tartei....

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 20.11.2011

Macarons cu lamâie si mac

publicat la 17.09.2011

"INDIENELE" mele cu frisca

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Dacă râzi de greșelile pe care le faci s-ar putea să îți lungești viața. Dacă râzi de greșelile altuia s-ar putea să ți-o scurtezi.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]