Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 03.09.2009
Se fierbe laptele şi se lasă la răcit doar până este călduţ. Se ia un borcan şi se unge cu lapte acru, lapte prins sau puţină smântână. Se toarnă laptele calduţ în borcane, se pune capacul şi se lasă la temperatura camerei pentru 24 de ore....
publicat la 04.07.2014
publicat la 18.11.2012
publicat la 10.08.2012
Astazi ajungi târziu la birou, dar te revansezi plecând mai devreme.
Voturi:20
Voturi:6
Voturi:4
In cont 15
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
ieri la 22:51
de Bucataras 8
ieri la 09:10
pe 25.08 la 08:16
pe 22.08 la 15:04
pe 22.08 la 14:16
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
de Caty 3
6 voturi
Caty
MotanLaOale
vasimur
Miha 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
rena 1
Mimonna 1
Caty 3
4278 puncte
RODIMUR 8
2187 puncte
MotanLaOale 8
1170 puncte
Rocsi 9
325 puncte
vasimur 4
193 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Lapte acru de vacă
Se fierbe laptele şi se lasă la răcit doar până este călduţ. Se ia un borcan şi se unge cu lapte acru, lapte prins sau puţină smântână. Se toarnă laptele calduţ în borcane, se pune capacul şi se lasă la temperatura camerei pentru 24 de ore....