Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 01.02.2014
Astazi m-am hotarat in sfarsit sa devin si eu una dintre voi ....:-) asa ca buna!!!!!
Se pune apa cu gelatina la inmuiat pt 15 minute. Se bat oualele, zaharul si cu laptele bine, dupa care se pun intr-un vas peste care adaugam gelatina si o dam la foc pe baie de abur sau direct pe ochi, dar atentie focul la mic de tot...
mai multe
publicat la 16.02.2014
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 10 forme pentru briose
Set de 2 incaltatoare
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Ciocan pentru carne
Rola de folie pentru prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
pe 18.04 la 22:32
pe 18.04 la 22:01
de Bucataras 6
pe 17.04 la 16:22
pe 17.04 la 15:50
pe 17.04 la 14:07
4 comentarii
3 comentarii
de RODIMUR 8
4 voturi
3 voturi
vasimur
Bucataras
IONELA_LAURA 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
dEiaa 1
mihaelar63 9
1104 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
Rocsi 9
250 puncte
UrsanMihaela 1
107 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Astazi m-am hotarat in sfarsit sa devin si eu una dintre voi ....:-) asa ca buna!!!!!