ilinca_rox

1

Bucataras
incepator

Bucuresti, sector 6

Bucataras din 18.12.2013

RETETE27
PRIETENI122
Retete / Paste

Spaghete cu cremwursti si sos rosu

In Paste la 27 Mai 2014

Punem intr-o oala la fiert apa cu sare. Pana ce apa da in clocot pregatim cremwursti: ii taiem in 3-4 bucatele fiecare, apoi prin fiecare bucatica bagam cate 3-4 spaghete, pana ce bucata de cremwursti ajunge la mijlocul spaghetelor. Procedam astfel cu toate bucatele de cremwursti. Jumatate...

Penne rigate cu piept de pui si sos alb de usturoi

In Penne la 19 Mai 2014

Intr-o  oala punem apa cu putina sare la fiert, iar cand incepe sa clocoteasca se adauga pastele si se lasa la fiert pentru 8 minute. Cat timp pastele fierb pregatim carnea si ingredientele pentru sos. Usturoiul se curata si se toaca marul. Cascavalul se da prin razatoare. Pieptul de...

Penne rigate cu ciuperci si sos alb

In Penne la 9 Feb 2014

Intr-o oala se pune apa la fier cu putina sare si putin ulei. Cand a inceput sa clocoteasca se adauga pastele la fiert pentru 10-12 minute (in functie de instructiunile de pe ambalaj). Cand sunt fierte se scot in sita si se lasa la scurs pana se pregateste sosul. Se pregatesc ingredientele...

Melci cu branzica la cuptor

In Paste la 26 Ian 2014

Intr-o oala cu apa, un praf de sare si putin ulei punem pastele la fiert timp de 15 minute (in functie de instructiunile de pe pachet). In acest timp, intr-un bol maruntim branza, adaugam oualele si putina sare si amestecam bine, cat sa se lege bucatelele de branza. Dupa ce s-au fiert...

Spaghete cu mazare si porumb

In Spaghete la 13 Ian 2014

Pastele: Intr-o oala se pune apa la foc, cu o lingura de sare si o lingura de ulei, iar cand clocoteste se adauga pastele. Se lasa 11-14 minute la fiert, in functie de indicatiile inscrise pe pachet. Sosul: Cat timp pastele sunt la fiert, pregatim sosul. Se curata 10 graunti de...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 20.12.2014

Peste la cuptor

publicat la 14.12.2014

Tocanita de naut cu carne de porc

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]