Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 10.02.2015
Alegem fasolea, o spalam si o punem la fiert. Se schimba apa de 3-4 ori dupa ce da in cateva clocote. De fiecare data se pune fasolea in apa fiarta. Dupa ce s-a fiert ( boaba este moale) ne putem apuca de " Ciorba de fasole cu tarhon"...
mai multe
publicat la 08.03.2015
Voturi:67
Voturi:58
Voturi:98
Ciocan pentru carne
Unghiera BISALUO
Taburet pliabil telescopic
Pensula de patiserie
Rola de folie pentru prajituri
Perna ergonomica Karll
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 06:56
de Rocsi 9
ieri la 20:15
ieri la 10:51
pe 28.11 la 11:25
pe 27.11 la 06:40
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
Rocsi
Rahela Velicu 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
rodica_m 1
luciancj 1
andreigiuk 1
Andra_Constantinescu 6
1399 puncte
Valclaudia 9
500 puncte
Adele 4
319 puncte
Rocsi 9
316 puncte
Lau 9
66 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba de fasole cu tarhon
Alegem fasolea, o spalam si o punem la fiert. Se schimba apa de 3-4 ori dupa ce da in cateva clocote. De fiecare data se pune fasolea in apa fiarta. Dupa ce s-a fiert ( boaba este moale) ne putem apuca de " Ciorba de fasole cu tarhon"...