Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 10.02.2015
Alegem fasolea, o spalam si o punem la fiert. Se schimba apa de 3-4 ori dupa ce da in cateva clocote. De fiecare data se pune fasolea in apa fiarta. Dupa ce s-a fiert ( boaba este moale) ne putem apuca de " Ciorba de fasole cu tarhon"...
mai multe
publicat la 08.03.2015
Voturi:98
Voturi:58
Voturi:67
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 250 forme pentru briose
Set de 2 incaltatoare
Perna ergonomica Karll
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 19:29
de oanapl 8
pe 26.04 la 22:27
pe 25.04 la 09:05
pe 25.04 la 08:41
pe 25.04 la 08:35
3 comentarii
2 comentarii
3 voturi
MotanLaOale
vasimur
Sidy
RODIMUR
anuta 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
2468 puncte
RODIMUR 8
2101 puncte
vasimur 4
191 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
cristinutanicolita 3
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba de fasole cu tarhon
Alegem fasolea, o spalam si o punem la fiert. Se schimba apa de 3-4 ori dupa ce da in cateva clocote. De fiecare data se pune fasolea in apa fiarta. Dupa ce s-a fiert ( boaba este moale) ne putem apuca de " Ciorba de fasole cu tarhon"...