Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 10.02.2015
Alegem fasolea, o spalam si o punem la fiert. Se schimba apa de 3-4 ori dupa ce da in cateva clocote. De fiecare data se pune fasolea in apa fiarta. Dupa ce s-a fiert ( boaba este moale) ne putem apuca de " Ciorba de fasole cu tarhon"...
mai multe
publicat la 08.03.2015
Voturi:67
Voturi:58
Voturi:98
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Termometru cu ecran LCD
Rola de folie pentru prajituri
Set de 250 forme pentru briose
Lumanare parfumata
Set de 2 recipiente pentru cereale
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:26
de RODIMUR 8
pe 18.07 la 13:59
pe 18.07 la 08:30
pe 18.07 la 08:26
pe 18.07 la 08:22
4 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
4 voturi
3 voturi
RODIMUR
vasimur
Adrian2016 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
CretuValentina 1
iqphantom 1
Rocsi 9
1232 puncte
RODIMUR 8
1104 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Lau 9
157 puncte
vasimur 4
152 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba de fasole cu tarhon
Alegem fasolea, o spalam si o punem la fiert. Se schimba apa de 3-4 ori dupa ce da in cateva clocote. De fiecare data se pune fasolea in apa fiarta. Dupa ce s-a fiert ( boaba este moale) ne putem apuca de " Ciorba de fasole cu tarhon"...