Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Focsani
Bucataras din 20.01.2014
Puneți vinul într-o oală și când începe să fiarbă adăugați zahărul, fructele și batonul de scorțișoară. Lăsați încă 3-4 min, apoi îl dați deoparte de pe foc și îl mai țineți acoperit încă 5 min. Așa nu se evaporă alcoolul...:)))...
publicat la 15.05.2014
publicat la 12.05.2014
publicat la 07.05.2014
Este pentru prima oară când oul tău fiert are gheruţe şi un început de cioc. Intrepretezi asta ca pe un semn bun. Noi nu.
Voturi:35
Voturi:65
Voturi:18
In cont 1
Tava pentru servire Jalz Jalz
Unghiera BISALUO
Placa de tocat fata-verso
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Taburet pliabil telescopic
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:41
la 09:10
de RODIMUR 8
ieri la 16:21
de vasimur 4
ieri la 15:43
pe 04.09 la 17:53
de Rocsi 9
8 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
RODIMUR
Pushaa 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Diana_Maria 1
Hansa 1
Luminita31 1
RODIMUR 8
2216 puncte
vasimur 4
1236 puncte
Rocsi 9
1201 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
Caty 3
111 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Vin fiert cu măr și scorțișoară
Puneți vinul într-o oală și când începe să fiarbă adăugați zahărul, fructele și batonul de scorțișoară. Lăsați încă 3-4 min, apoi îl dați deoparte de pe foc și îl mai țineți acoperit încă 5 min. Așa nu se evaporă alcoolul...:)))...