modules/forum/post.tpl

site asa-zis culinar care fura retete de pe bucataras.ro si de pe blogurile fetelor

30.05.2011 / 20:35

Nick: alice_ciobanu
Bucataras incepator
Bucataras din: 03.03.2011
Retete: 185
Scrie-i mesaj privat

Retetegg a spus:

Merci mult pt informatii Cat despre retete, daca erau seriosi si cereau un acord nu se supara nimeni. Dar, n-au fost Iar retete publice, nush ce sa zic, le-am facut publice pe bucataras caci e un site unde imi face placere sa postez, sa interactionez ... dar asta nu inseamna ca e ok sa fie preluate de oricine. Daca le foloseste cineva acasa in scop personal nimic de zis, insa sa faca trafic cu retetele si pozele mele, fara macar un acord al meu ... nu e fair play

:)) vezi ca poza ta de la chiftelute e trecuta la reteta mea de pulpe de pui cu morcov si busuioc :)  saracii :))

imi place blogul tau, :) 

Citeaza

30.05.2011 / 22:31

Nick: Retetegg
Bucataras talentat
Bucataras din: 21.11.2010
Retete: 320
Scrie-i mesaj privat

Daaaprobabil au zis sa nu ne suparam nici una si sa copieze ceva de la fiecareCum se gandesc ei la toate, of, of

Si mie imi place blogul tau de "albinutza"

Citeaza

02.06.2011 / 07:40

Nick: oana_d
Bucataras incepator
Bucataras din: 19.11.2010
Retete: 43
Scrie-i mesaj privat

Dar sursa se specifica sub forma de link, nu de text, ca sa se faca schimb de trafic, pai textul e degeaba.... :(

Citeaza

02.06.2011 / 09:32

Nick: Retetegg
Bucataras talentat
Bucataras din: 21.11.2010
Retete: 320
Scrie-i mesaj privat

Asa este Oana! Eu tocmai de accea le-am cerut sa stearga pozele si retetele, mi se pare cel mai corect asa, nu ma incalzeste oricum un link ... caci site-ul lor de destul de slab ... si ce rost are sa-mi las munca pe un site de genul lor ... degeaba

Citeaza

02.06.2011 / 21:24

Nick: Criss
Bucataras Chef
Bucataras din: 13.07.2010
Retete: 544
Scrie-i mesaj privat

Si eu mi-am gasit o ciorba acolo.

Ce nesimtire! Cum isi permit sa fure retetele si pozele?

Citeaza

03.06.2011 / 09:21

Nick: MotanLaOale
Bucataras Minunat
Bucataras din: 10.11.2010
Retete: 991
Scrie-i mesaj privat

Si eu am gasit 5 sau 6 retete in special bauturi si mancaruri simple de fasole de mazare Sunt niste hoti ! Ar trebui sa le facem antireclama. Merita!!!

Citeaza

03.06.2011 / 18:52

Nick: oana_d
Bucataras incepator
Bucataras din: 19.11.2010
Retete: 43
Scrie-i mesaj privat

Retetegg, nu te gandi ca este un site slab, la el se ajunge din alte 2 site-uri mai bune care posteaza retetele partial cu link -uri intre ele, cel final este aici, unde se gasesc retetele integral, cu poze cu tot.  Eu am lasat mesaj de unde a fost preluata reteta, si dupa cateva ore am vazut ca mi-au pus linkul in articol. Tot e ceva...

Eu de-acum imi povestesc retetele in asa fel incat sa trebuiasca sa munceasca daca vor sa copieze, iar pe poze pun watermark. Chit ca am si un copyright de cateva luni. Macar daca imi iau pozele sa se vada de unde provin.

Citeaza

06.06.2011 / 09:33

Nick: Criss
Bucataras Chef
Bucataras din: 13.07.2010
Retete: 544
Scrie-i mesaj privat

Eu le-am trimis un comentariu in care ii intrebam cum isi permit sa fure pozele de pe bloguri si acum vad ca mi-a disparut poza si reteta, au inlocuin-o cu alta.

Citeaza

06.06.2011 / 12:33

Nick: alice_ciobanu
Bucataras incepator
Bucataras din: 03.03.2011
Retete: 185
Scrie-i mesaj privat

oana_d a spus:

Retetegg, nu te gandi ca este un site slab, la el se ajunge din alte 2 site-uri mai bune care posteaza retetele partial cu link -uri intre ele, cel final este aici, unde se gasesc retetele integral, cu poze cu tot.  Eu am lasat mesaj de unde a fost preluata reteta, si dupa cateva ore am vazut ca mi-au pus linkul in articol. Tot e ceva... Eu de-acum imi povestesc retetele in asa fel incat sa trebuiasca sa munceasca daca vor sa copieze, iar pe poze pun watermark. Chit ca am si un copyright de cateva luni. Macar daca imi iau pozele sa se vada de unde provin.

degeaba pui watermark...sutn acolo poza in care se vede clar a cui este...adik watermarkul este vizibil...

in cazul meu au facut crop...asa ca a disparut semnatura de pe poze... 

Citeaza

24.07.2011 / 20:14

Nick: Ubulika
Bucataras incepator
Bucataras din: 16.05.2010
Retete: 113
Scrie-i mesaj privat

http://savuros.isdev.dazoot.ro/reteta/4652/cartofi-frantuzesti

http://savuros.isdev.dazoot.ro/reteta/3919/tocanita-de-ciuperci

http://www.savuros.com/reteta/62654/burek-cu-carne

nu am treaba ca se copiaza retete...ca asta e la ordinea zilei la fiecare dintre noi.Sa ne inspiram..

imi e indiferent ca posteaza sau nu sursa...dar ar trebui sa nu fie poza mea..ma gandesc si eu...

inca nu m`am lamurit cu treaba asta:)))

Acest mesaj a fost modificat de Ubulika
Ultima editare: 24.07.2011 20:18:07

Citeaza

25.07.2011 / 13:22

Nick: aziz
Bucataras incepator
Bucataras din: 07.09.2010
Retete: 296
Scrie-i mesaj privat

Ubulika a spus:

http://savuros.isdev.dazoot.ro/reteta/4652/cartofi-frantuzesti http://savuros.isdev.dazoot.ro/reteta/3919/tocanita-de-ciuperci http://www.savuros.com/reteta/62654/burek-cu-carne nu am treaba ca se copiaza retete...ca asta e la ordinea zilei la fiecare dintre noi.Sa ne inspiram.. imi e indiferent ca posteaza sau nu sursa...dar ar trebui sa nu fie poza mea..ma gandesc si eu... inca nu m`am lamurit cu treaba asta:)))

Ubulika si eu mi-am gasit acolo retete ,amandine si nu mai stiu ce ,dar sant foarte multe ale fetelor inca,si zice ,,atasat de aziz la data...,, si ma intrebam cand sufletul oi fi pus ca eu nu mai pun retete  in alta parte decat aici si pe blog asta mai nou,dar de vz am vz cred dupa Craciun mai exact ......uratel din partea lor:((

Citeaza

25.07.2011 / 16:56

Nick: Ubulika
Bucataras incepator
Bucataras din: 16.05.2010
Retete: 113
Scrie-i mesaj privat

ciudat:(

nu stiu de ce ne mai miram;(

Citeaza
Selecteaza categoria de interes:
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi