![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
site asa-zis culinar care fura retete de pe bucataras.ro si de pe blogurile fetelor
27.05.2011 / 09:53
Citeaza
Onesta, si eu le-am lasat un mesaj....
Sa se sature de retete mele
27.05.2011 / 10:18
CiteazaRetetegg a spus:
Onesta, si eu le-am lasat un mesaj.... Sa se sature de retete mele
Bine le-ai facut , Dana
27.05.2011 / 13:41
Citeazadeyutzky a spus:
incredibil...am vazut si eu retetele acolo...pffff...ce oameni
La o reteta a mea de paste cica au modificat ingredientele, si au scris ca nu contin sos de rosii ... desi poza e a mea si e ditai sosul de rosii deasupra
Efectiv idioti!
27.05.2011 / 14:24
Citeaza
un ziar de .....cu "ziaristi" de......
oameni care isi fac treaba pt care-s angajati...
Recomandari pentru tine si casa ta
27.05.2011 / 16:26
Deci astia bubuie de prostie
http://culinar.bzi.ro/mancaruri-cu-carne/pulpe-de-pui-cu-morcov-si-busuioc/
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Retetegg
Ultima editare: 27.05.2011 16:26:44
27.05.2011 / 18:44
Retetegg a spus:
La o reteta a mea de paste cica au modificat ingredientele, si au scris ca nu contin sos de rosii ... desi poza e a mea si e ditai sosul de rosii deasupra Efectiv idioti!
nici nu stiu sa fure bine...se dau de gol singuri
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de deyutzky
Ultima editare: 27.05.2011 18:45:06
30.05.2011 / 11:10
CiteazaRetetegg a spus:
Deci astia bubuie de prostie http://culinar.bzi.ro/mancaruri-cu-carne/pulpe-de-pui-cu-morcov-si-busuioc/
bai deci astia isi iditoti complet
iar m-au furat
doar ca numai textul, cred ca fotografia au pus-o la alta reteta :))
30.05.2011 / 16:27
Citeaza
Poi vor sa apara poze frumoase, insa nu coordoneaza poza si reteta, astfel ca prezinta reteta de pulpe si pun poza de chiftele ...
Pe mine nu ma deranjeaza neaparat ca vor sa copieze reteta, caci si eu ma inspir mereu de peste tot, insa ma deranjeaza sa puna poza mea ... adica aia chiar imi apartine 100% si nu sunt de acord sa-mi vad pozele si mancarea peste tot pe unde au altii chef
In orice caz, pozele mele sunt luate de aici, de pe bucataras.ro, nu de pe blog ... asa ca poate citeste pe aici cineva si se gandeste cum se poate sa avem pozele protejate aici pe site ... caci eu le pun cu incredere aici, insa ...
30.05.2011 / 16:44
Citeaza
alice multumesc ca m-ai atentionat, doar ca nu stiu ce putem face noi, atata timp cat retetele sunt furate de pe bucataras, rugamintea mea este sa ne raspunda si noua cineva daca cei de acolo au aprobarea cuiva de pe acest site sa le publice ?! pentru ca e strigator la cer, ei isi fac site pe spatele nostru, daca noi vrem sa le postam aici e cu totul altceva, dar eu una nu-mi aduc aminte sa fi fost intrebata de cei de acolo daca le pot da retetele cu pozele mele, cred ca am recunoscut peste 90% din retetele postate acolo....le-am lasat si eu comentarii dar nu cred ca vor lua vreo masura
30.05.2011 / 16:51
Citeaza
Fetelor...am obtinut o prima victorie cu site-ul asta! Le-am scris asa cum stiu eu cu argumentele mele.
Incepind de azi 30 mai au inceput sa afiseze sursele de unde preaiu retetele si fotografiile.
Sunt foarte incintata.
Sper sa afiseze si pt cele luate pina acum, desi nu cred ca mai stiu ei de unde le-au luat la momentul respectiv.
Oricum macar pt ce preiau de acum inainte vor afisa sursele sau poate va vor anunta in prealabil.
30.05.2011 / 16:56
Citeaza
Pai Alice, am inteles ca pun sursele, dar ... intrebarea este ... au acordul meu de ex sa puna pozele si reteta!? Ca pe bucataras sau alte site-uri mi-am facut cont de buna voie, nu mi-au fost luate retetele fara acordul meu sa fie postate!
Cam asa cred eu ca trebuie sa procedeze si ei
30.05.2011 / 16:59
Citeaza
Am si eu rugamintea sa imi dai adresa sau linkul unde le-ai scris tu, te rog! As vrea sa iau si eu legatura cu ei
30.05.2011 / 19:58
Citeaza
Acordul nu il au, evident, dar aici situatia e discutabila, pentru ca odata ce faci public reteta e public...deci oricine o poate prelua. Acum in cazul lor ei ar trebui, in mod normal sa te contacteze si sa te intrebe daca vrei sa colaborezi cu ei, sa preia de la tine in schimbul unei oarece publicitati pe care ei ti-o fac, sa fie cumva un parteneriat amiabil si acceptabil pentru ambele parti. Ei nu fac asta. Dar macar sa afiseze de unde au preluat.
Mi-au scris ca urmeaza saptamina asta sa revizuiasca toate retetele si sa afiseze sursa de unde au preluat foto si text. Asta deoarce mi-am exprimat, in mesajul trimis lor, dezamagirea pentru faptul ca degeaba afiseaza sursa in cazul meu, atita timp cit celellate retete sunt prealuate de pe bloguri si de la persoane pe care le stiu :) lucru pe care l-am sesizat si persoanelor respective.
Eu le-am scris pe adresa [email protected]. Mi-a raspuns cineva care se ocupa de partea lor culinara. Stupoare...dupa ce si-au cerut scuzele de rigoare (mare chestie...) mi-au propus cica sa fac schimb de bannere cu ei, sa colaboram. le-am spus ca nu pot accepta asa ceva cu cei care nu muncesc legal si cinstit. Dupa ce vor lucra corect...mai discutam.
Eu , una, sper sa se rezolve situatia asta cit mai repede si sa afiseze macar sursele pt ceea ce au luat si de unde au luat. Oricum stau cu ochii pe ei :))
30.05.2011 / 20:20
Citeaza
Merci mult pt informatii
Cat despre retete, daca erau seriosi si cereau un acord nu se supara nimeni. Dar, n-au fost
Iar retete publice, nush ce sa zic, le-am facut publice pe bucataras caci e un site unde imi face placere sa postez, sa interactionez ... dar asta nu inseamna ca e ok sa fie preluate de oricine. Daca le foloseste cineva acasa in scop personal nimic de zis, insa sa faca trafic cu retetele si pozele mele, fara macar un acord al meu ... nu e fair play