![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
ajutorrrrrrr!!!
28.07.2010 / 15:47
Citeaza
Scriu reteta de la tarta cu dovlecei a doua oara si textul imi dispare. Prima oara a fost cand sa incarc poza si apoi cand am vazut asa am salvat reteta si cand sa incarc iar poza....textul nu mai e.Ce se intampla?
29.07.2010 / 20:11
Citeaza
Salut !
De ce imi apare la profil : "Numar retete 0", daca eu am 4 retete ?
Multumesc !
29.07.2010 / 20:37
Citeazagrasu64 a spus:
Salut ! De ce imi apare la profil : "Numar retete 0", daca eu am 4 retete ? Multumesc !
salut.
Retetele ti s-ar contoriza toate, daca ar avea cel putin o fotografie drept exemplu. (fotografie personala); in caz contrar retetele iti apar doar in pagina proprie.
Te asteptam cu retetele probate
29.07.2010 / 22:39
CiteazaBucataras a spus:
salve, e ok acum? s-a mai intimplat?
e ok, multumesc mult
Recomandari pentru tine si casa ta
30.07.2010 / 15:37
Spuneti-mi , va rog frumos, cum sa fac sa adaug un restaurant la cele descrise pina acum de voi ????
Nu ma descurc nicicum.....
Sau nu e voie sa facem asta ?
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Sidy
Ultima editare: 30.07.2010 15:37:44
30.07.2010 / 19:04
Citeaza
poti scrie articole despre restaurante si sa le pui in categoria Restaurante ... trebuie sa o ai prin lista
31.07.2010 / 14:03
Citeaza
Multumesc frumos !
Am gasit si am scris despre restaurantul care imi place mie cel mai mult ce meniu are....
31.07.2010 / 14:54
CiteazaSidy a spus:
Multumesc frumos ! Am gasit si am scris despre restaurantul care imi place mie cel mai mult ce meniu are....
cateva "indicatii"
- e indicat sa fie pusa sursa si sa se dea link daca se copiaza texte de pe alte siteuri
- articolele despre restaurante trebuie sa reflecte experienta personala a userului in locatia respectiva
- imaginile trebuie sa fie originale
07.08.2010 / 15:57
Citeaza
Mircea iar nu pot de 2 zile accesa site-ul ....:( deschid o reteta, dau un comentariu mi se blocheaza(pagina nu poate fii accesata)...nici vb sa pot posta reteta ....iar nu merge cum trebuie :(....ma chinui intruna cu site-ul sa il pot deschide :(
09.08.2010 / 19:03
Citeazarivka a spus:
Mircea iar nu pot de 2 zile accesa site-ul ....:( deschid o reteta, dau un comentariu mi se blocheaza(pagina nu poate fii accesata)...nici vb sa pot posta reteta ....iar nu merge cum trebuie :(....ma chinui intruna cu site-ul sa il pot deschide :(
ti-am scris de dimineata pe email ... l-ai primit ?
09.08.2010 / 22:08
da! acum m-am uitat , l-am primit! dar aseara si azi a mers tzais iar, fara probleme.
merci mult mircea.
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de rivka
Ultima editare: 09.08.2010 22:10:33
05.09.2010 / 01:29
Citeaza
Am adaugat in pagina mea doua retete...dar nu apar decat acolo la mine-n pagina...oare dece?
nu sunt aprobate?
am facut ceva gresit?
multumesc
06.09.2010 / 23:16
Citeaza
probabil nu au fost moderate. doar dupa ce sint verificate, retetele sint publicate pe categorie si in homepage
07.09.2010 / 15:16
CiteazaBucataras a spus:
probabil nu au fost moderate. doar dupa ce sint verificate, retetele sint publicate pe categorie si in homepage
multumesc