Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
ragusa
Bucataras din 18.03.2010
MOZZARELELE SE SCURG DE APA SE DAU PRIN FAINA APOI PRIN OUL BATUT SPUMA IAR LA URMA PRIN PESMET. DUPA CARE SE PRAJESC II ULEI INCINS PANA CAPATA O CULOARE AURIE. DE PREFERAT MOZZARELELE SA FIE LIGHT PENTRU ARAMANE ROTONDE .
Sunteţi sportiv şi o să alergaţi puţin în dimineaţa asta. Sper să scoateţi un timp bun, pentru că domnul cu bâta vine puternic din spate.
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Perna ergonomica Karll
Rola de folie pentru prajituri
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Taietor de pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 13:19
de Bucataras 8
la 11:08
ieri la 07:11
pe 23.09 la 07:49
de laura_n 7
pe 23.09 la 07:12
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
Rocsi
vasimur
I0ana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1451 puncte
RODIMUR 8
1171 puncte
oanapl 8
1007 puncte
vasimur 4
166 puncte
Rahela Velicu 5
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
MINI MOZZARELE PANNE
MOZZARELELE SE SCURG DE APA SE DAU PRIN FAINA APOI PRIN OUL BATUT SPUMA IAR LA URMA PRIN PESMET. DUPA CARE SE PRAJESC II ULEI INCINS PANA CAPATA O CULOARE AURIE. DE PREFERAT MOZZARELELE SA FIE LIGHT PENTRU ARAMANE ROTONDE .