publicat la 12.09.2019
publicat la 30.05.2019
publicat la 09.05.2019
Întrucât sunteţi atât de deschişi la noi descoperiri ale tehnicii, vi se propune – şi acceptaţi bucuroşi! – să fiţi parte dintr-o serie de experimente ce ţin de teleportare.Din păcate, tot ceea ce veţi reuşi este să apăreţi în mai multe locuri deodată… pe Foursquare. Chiar şi aşa, acest lucru vă bucură, deoarece deveniţi Mayor în insulele Maldive fără măcar să fi trecut pe acolo! Hai, că nu e puţin lucru, nu?!
Bucataras.ro
[email protected]
Medalion de somon la gratar
Pregatim marinata:punem intr-un castron uleiul de masline,zeama de lamaie,usturoiul si condimentele(fiecare stie cum mananca de condimentat ) si amestecam bine totul. Punem pestele intr-un vas si turnam sosul peste el,il intoarcem pe ambele parti.Dam la frigider cateva ore daca se poate,cel...
Somon cu legume la cuptor
Pregatim un sos din sucul de lamaie,ulei,sare si piper si punem peste rondelele din tava si lasam la macerat 30minute si mai mult. Curatam morcovul,il taiem rondele si il punem la fiert in apa cu sare.Intre timp,curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert peste...
SOMON CU CARTOFI COPTI SI PERLE DE BRANZA
Dezghetam somonul la temperatura camerei.Preparam un sos din condimentele pt peste si zeama de la lamaie cu care ungem feliile de peste si lasam la rece cel putin 30minute. Spalam cartofii,ii stergem si ii intepam din loc in loc cu o furculita.Ii coacem in cuptorul cu microunde sau in cuptorul...
Somon cu cartofi la cuptor
Scoatem pestele din congelator cu cateva ore inainte. Facem o saramura din ulei si condimentele pt peste si ungem somonul cu ea.Taiem lamaia felii si punem deasupra feliilor de somon.Lasam la rece 30minute. Curatam cartofii si morcovii si ii taiem rondele.Punem la fiert in apa cu...
Pastrav cu sos bechamel si ciuperci
Curatam pastravii de solzi si ii spalam,ii taiem in doua sau ii lasam intregi.Din 2 linguri de ulei de masaline,otetul balsamic si plicul de condimente facem o saramura cu care ungem pestele pe ambele parti si apoi il lasam la rece o ora. Punem la topit 40 gr unt,adaugam faina,amestecand rapid...
File de pangasius cu legume in vas roman
Se dezgheata fileul de peste la temperatura camerei.Se face o saramura din uleiul de masline,2lingurite zeama lamaie si condimentul de peste si se unge fileul cu ea,se da la frigider 30minute,chiar si mai mult. Se curata cartofii si se taie rondele,ardeii grasi se curata si ei si se taie...
File de pangasius in crusta
Se dezgheata fileul si se sterge bine. Se face un sos din zeama de lamaie,o lingura de masline si condimente si se unge fileul cu aceasta compozitie,se lasa sa stea la rece 30minute.Sebate un ou cu putina sare.Fileul se da prin pesmet si prin oul batut si se prajeste in ulei de masline...
Pangasius file la cuptor cu legume
Se decongeleaza fileul la temperatura camerei,se spala,se sterge si se freaca cu o saramura facuta din condimente de peste,rozmarin,ulei de masline si sucul de la o jumatate de lamaie si se pune la frigider 30minute sa se intrepatunda bine.Se curata cartofii si se taie rondele si se pun la fiert...
PANGASIUS LA GRATAR CU SOS SI SALATA
Pangasiusul se taie in doua,se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la rece 15-30min.Se unge apoi pestele cu putin ulei de masline si se pune pe gratar cateva minute.Se topeste o lingura de margarina in care se punfaina si smantana,se stinge cu apa,se sareaza si se lasa pe foc cateva...
Ton cu iaurt
Se pune pe o farfurie tonul dintr-o conserva,se adauga zeama de lamaie dupa gust.Se orneaza cu iaurt