Am condimentat carnea,am adaugat pesmetul,oul,verdeata,usturoiul pisat si pâinea ,pe care am înmuiat-o în apa calduta,am stors-o si am farâmitat-o.
Am omogenizat totul foarte bine si am împartit compozitia în doua.Am pregatit doua rulade mai subtiri....
Intr-un bol am amestecat faina cu îndulcitorul Green Sugar,am facut o adâncitura în mijloc,am pus drojdia,puţina apa calduta,am acoperit cu putina faina si am lasat sa dospeasca.
Am amestecat apoi putin si am adaugat ouale,vanilia si sarea.
Untul moale l-am taiat...
Am mixat untul moale cu zaharul pudra si vanilia, apoi am adaugat oul.
Am mai mixat pâna am obtinut o crema.Am pus si smântâna.
Am adaugat faina amestecata cu sarea si praful de copt.
Am amestecat cu o lingura de lemn,apoi am rasturnat totul pe planseta si...
Pentru blat,am separat albusul de galbenusul oualor.
Am mixat albusurile cu un praf de sare, iar când spuma a devenit ferma,am adaugat treptat zaharul si vanilia.
Galbenusurile le-am amestecat cu uleiul,apoi le-am pus peste spuma de albusuri.
Am amestecat usor cu o paleta.
Am...
Am procedat la fel pentru toate cele 3 blaturi,doar la cel cu cacao,am înlocuit o parte din faina cu cacao.
Am mixat ouale întregi cu un praf de sare si zaharul pâna ce si-au triplat volumul si paletele mixerului lasau urme ca si într-o crema.
Am adaugat faina...
Am pregatit mai întâi aluatul fraged pentru tarta,ca sa stea la frigider cât timp prepar umplutura.
Am amestecat faina cu zaharul,praful de copt si un praf de sare.
Am pus apoi untul rece taiat cubulete.
Am amestecat rapid cu degetele pâna am obtinut o...
Am mixat galbenusurile împreuna cu zaharul pâna am obtinut o crema.
Am scos semintele de la pastaia de vanilie si le-am pus în lapte.Am încalzit usor laptele împreuna cu 200 ml smântâna pentru frisca,apoi le-au turnat peste crema de oua.
Am pus...
Blatul l-am pregatit dupa reteta de aici , într-o forma de 20 cm.
Intr-o cratita cu acelasi diametru ca si forma în care am copt blatul,am caramelizat cele 4 linguri de Green Sugar(zahar).Mare atentie sa nu se arda pentru ca va deveni amarui.
Am “îmbracat”...
Visinele le-am pus cu zahar si le-am lasat pâna ce au lasat suficient sirop.
Am tapetat forma în care am copt blatul cu hârtie de copt si am asezat visinele scurse de sirop.
Cu cât vor fi mai multe visine,cu atât va fi mai gustos.
In siropul lasat am adaugat...
Am separat albusurile de galbenusurile oualor.
Am mixat spuma tare albusurile,cu un praf de sare.
Galbenusurile le-am mixat cu zaharul pâna ce acesta s-a topit,apoi am adaugat treptat laptele cu uleiul si faina.
Dupa aceasta am încorporat foarte uşor albusurile.
La final...
Am amestecat foarte bine cafeaua solubila cu o lingurita de Green Sugar si am adaugat treptat câte putin lapte.
Am mixat mascarponele cu restul de Green Sugar,apoi am adaugat smântâna.
Peste mascarpone am adaugat cafeaua si la final frisca batuta spuma.
Am pus...
Am mixat foarte bine frisca,apoi am turnat peste ea laptele condensat.
Caisele fara sâmburi le-am pus în recipientul Blenderului Blend Active, împreuna cu laptele. Am obtinut un piure fin, pe care l-am adaugat în amestecul de frisca si lapte condensat.
Am pus si...
Am separat galbenusurile de albusurile oualor.
Galbenusurile le-am mixat foarte bine cu zaharul, pâna se deschid la culoare si zaharul se topeste.
Am adaugat apoi alternativ laptele amestecat cu ulei si faina.
Am mixat albusurile cu un praf de sare pâna am obtinut o spuma...
Am mixat ouale cu zaharul,am adaugat zeama de lamâie,vanilia si am pus pe baie de aburi.
Am amestecat pâna ce compozitia s-a îngrosat,apoi am lasat sa se raceasca.
Am mixat smântâna pentru frisca.
Am curatat capsunii,apoi i-am pasat în blenderul...
Am pregatit blatul genoise.
De fapt, eu am pregatit un blat mai mare pentu ca îmi închipuisem ca o sa “construiesc” altfel desertul meu.
Cantitatile scrise însa sunt suficiente pentru ceea ce am facut eu,din el am decupat un disc cu diametrul de 18 cm si 3...
Pentru blat,am mixat untul moale cu zaharul pudra.
Când am obtinut o crema, am adaugat pe rând cele 3 oua mixând dupa fiecare. Am adaugat faina amestecata cu sarea si praful de copt, iar la final zeama de lamâie.
Am pus compozitia într-o tava cu...
Am pregatit mai întâi foile.
Am mixat galbenusurile cu zaharul si un praf de sare. Am pus treptat 3-4 linguri de lapte pentru ca zaharul sa se dizolve mai usor.
In laptela ramas am stins praful de copt, apoi l-am adaugat peste oua.
Am pus si uleiul si faina.
Adaugam faina...
Pastele le-am fiert în apa cu sare, aproximativ 10 minute.
Pe pachet scria ca se fierb 18 minute, dare u am vrut sa le fierb doar de jumatate, pentru ca se vor mai gati la cuptor.
Le-am scurs de apa si am pus putin ulei pe ele ca sa nu se lipeasca.
Am pregatit sosul.
Am...
Faina am amestecat-o cu drojdia,zaharul , sarea,vanilia,coaja de lamâie,apoi am pus ouale.
Am omogenizat toate ingredientele,dupa care,cu ajutorul mixerului la care am atasat paletele pentru framântare,am început sa adaug câte un cubulet de unt moale.
Neaparat sa...
Pâinea am taiat-o cubulete.
Am batut ouale cu un praf de sare si piper,apoi am adaugat laptele si smântâna,am razuit si o parte de cascaval.
Am pus ouale peste bucatile de pâine,am amestecat ca sa se imbibe bine pâinea,am acoperit vasul si l-am pus la frigider....
Am spalat si sters carnea cu un servet de hârtie.
Am amestecat toate ingredientele pentru marinada.
Am pus carnea în marinada obtinuta, am întors-o ca sa se îmbibe bine pe toate partile, apoi am pus-o în caserola pentru marinare, am închis capacul, apoi...
Pentru început am pregatit aparatul de vidat FoodSaver si caserola pentru marinare,ajutoarele noastre de baza pentru aceasta operatiune.
Carnea am spalat-o si am uscat-o cu un servet de hârtie.Apoi am condimentat-o cu sare,piper cu lamâie , condiment hot&spicy,ierburi...
Am pregatit blatul.
Am mixat albusurile cu un praf de sare si jumatate cantitatea de zahar.
Galbenusurile le-am mixat cu restul zaharului,apoi am pus pe rând cele 5 linguri de ulei.
Am amestecat faina cu praful de copt si grişul .
Am adaugat galbenusurile peste spuma de...
Pentru blat am separat albusurile de galbenusurile oualor.
Am amestecat faina cu grisul,cacaoa si praful de copt.
Am mixat spuma albusurile.
Galbenusurile le-am mixat cu zaharul si am adaugat laptela ,pentru ca zaharul sa se topeasca mai usor.
Am adaugat apoi uleiul,turnându-l...
Pentru blat am mixat ouale cu un praf de sare si zaharul pâna ce si-au triplat volumul .
Am adaugat faina în doua reprize, amestecând usor cu un tel.
Am pus compozitia în tava tapetata cu hârtie de copt si am pus la cuptor la 200 de grade pentru 20 de...
Am curatat morcovii si am lasat 2-3 cm din partea cu frunze.
Ardeiul iute l-am taiat în doua, am scos semintele si apoi l-am taiat felii subtiri.
Am ras coaja de la portocala (fara partea alba) si apoi am stors sucul din ea.
Intr-o tigaie am încins uleiul si am calit...
Pentru început, am marinat carnea.
Pentru aceasta am pregatit aparatul de vidat si caserola pentru marinare.
Am spalat si uscat carnea, apoi am taiat-o în doua pentru a putea s-o asez în caserola.
Am masat pulpa cu uleiul, apoi am presarat condimentele: sare, piper,...
Am amestecat toate condimentele si le-am presarat peste carne.
Am asezat carnea în caserola pentru marinare Food Saver, am pus feliile de lamâie, zeama de lamâie si crenguta de rozmarin, am închis capacul caserolei, am pozitionat butonul pe pozitia pentru vidare.
Am...
Pulpa de miel am spalat-o si apoi am tamponat-o cu un servet de hârtie.
Am amestecat condimentele si le-am presarat peste carne.
In caserola pentru marinare,am pus vinul,morcovii,rosiile cherry,apoi am asezat carnea.
Am presarat usturoiul zdrobit si taiat,câteva felii de...
Clatite pufoase reteta
Albusurile le-am mixat cu un praf de sare,iar cand spuma a devenit ferma am adaugat 40 g de Green Sugar.
Galbenusurile le-am mixat cu 40 g Green Sugar si o lingura de apa.
Am adaugat faina cu praful de copt si vanilia,apoi am încorporat usor spuma de...
Rulada picanta cu nuca si ardei iute
Am condimentat carnea,am adaugat pesmetul,oul,verdeata,usturoiul pisat si pâinea ,pe care am înmuiat-o în apa calduta,am stors-o si am farâmitat-o. Am omogenizat totul foarte bine si am împartit compozitia în doua.Am pregatit doua rulade mai subtiri....
Melcisori cu branza si Green Sugar
Intr-un bol am amestecat faina cu îndulcitorul Green Sugar,am facut o adâncitura în mijloc,am pus drojdia,puţina apa calduta,am acoperit cu putina faina si am lasat sa dospeasca. Am amestecat apoi putin si am adaugat ouale,vanilia si sarea. Untul moale l-am taiat...
Cornulete cu rahat
Am mixat untul moale cu zaharul pudra si vanilia, apoi am adaugat oul. Am mai mixat pâna am obtinut o crema.Am pus si smântâna. Am adaugat faina amestecata cu sarea si praful de copt. Am amestecat cu o lingura de lemn,apoi am rasturnat totul pe planseta si...
Prajitura cu smochine si crema de ciocolata
Pentru blat,am separat albusul de galbenusul oualor. Am mixat albusurile cu un praf de sare, iar când spuma a devenit ferma,am adaugat treptat zaharul si vanilia. Galbenusurile le-am amestecat cu uleiul,apoi le-am pus peste spuma de albusuri. Am amestecat usor cu o paleta. Am...
Tort cu mascarpone si lapte condensat
Am procedat la fel pentru toate cele 3 blaturi,doar la cel cu cacao,am înlocuit o parte din faina cu cacao. Am mixat ouale întregi cu un praf de sare si zaharul pâna ce si-au triplat volumul si paletele mixerului lasau urme ca si într-o crema. Am adaugat faina...
Tarta cu piersici
Am pregatit mai întâi aluatul fraged pentru tarta,ca sa stea la frigider cât timp prepar umplutura. Am amestecat faina cu zaharul,praful de copt si un praf de sare. Am pus apoi untul rece taiat cubulete. Am amestecat rapid cu degetele pâna am obtinut o...
Inghetata de vanilie
Am mixat galbenusurile împreuna cu zaharul pâna am obtinut o crema. Am scos semintele de la pastaia de vanilie si le-am pus în lapte.Am încalzit usor laptele împreuna cu 200 ml smântâna pentru frisca,apoi le-au turnat peste crema de oua. Am pus...
Tort cu zmeura si aroma de trandafiri
Blatul l-am pregatit dupa reteta de aici , într-o forma de 20 cm. Intr-o cratita cu acelasi diametru ca si forma în care am copt blatul,am caramelizat cele 4 linguri de Green Sugar(zahar).Mare atentie sa nu se arda pentru ca va deveni amarui. Am “îmbracat”...
Tort cu visine si crema de vanilie
Visinele le-am pus cu zahar si le-am lasat pâna ce au lasat suficient sirop. Am tapetat forma în care am copt blatul cu hârtie de copt si am asezat visinele scurse de sirop. Cu cât vor fi mai multe visine,cu atât va fi mai gustos. In siropul lasat am adaugat...
Chec cu visine
Am separat albusurile de galbenusurile oualor. Am mixat spuma tare albusurile,cu un praf de sare. Galbenusurile le-am mixat cu zaharul pâna ce acesta s-a topit,apoi am adaugat treptat laptele cu uleiul si faina. Dupa aceasta am încorporat foarte uşor albusurile. La final...
Inghetata tiramisu
Am amestecat foarte bine cafeaua solubila cu o lingurita de Green Sugar si am adaugat treptat câte putin lapte. Am mixat mascarponele cu restul de Green Sugar,apoi am adaugat smântâna. Peste mascarpone am adaugat cafeaua si la final frisca batuta spuma. Am pus...
Inghetata cu caise, nuci si caramel
Am mixat foarte bine frisca,apoi am turnat peste ea laptele condensat. Caisele fara sâmburi le-am pus în recipientul Blenderului Blend Active, împreuna cu laptele. Am obtinut un piure fin, pe care l-am adaugat în amestecul de frisca si lapte condensat. Am pus si...
Pandispan cu visine
Am separat galbenusurile de albusurile oualor. Galbenusurile le-am mixat foarte bine cu zaharul, pâna se deschid la culoare si zaharul se topeste. Am adaugat apoi alternativ laptele amestecat cu ulei si faina. Am mixat albusurile cu un praf de sare pâna am obtinut o spuma...
Inghetata cu lamaie si capsuni
Am mixat ouale cu zaharul,am adaugat zeama de lamâie,vanilia si am pus pe baie de aburi. Am amestecat pâna ce compozitia s-a îngrosat,apoi am lasat sa se raceasca. Am mixat smântâna pentru frisca. Am curatat capsunii,apoi i-am pasat în blenderul...
Fantezia fructelor
Am pregatit blatul genoise. De fapt, eu am pregatit un blat mai mare pentu ca îmi închipuisem ca o sa “construiesc” altfel desertul meu. Cantitatile scrise însa sunt suficiente pentru ceea ce am facut eu,din el am decupat un disc cu diametrul de 18 cm si 3...
Tort cu crema de lapte condensat si capsuni
Pentru blat,am mixat untul moale cu zaharul pudra. Când am obtinut o crema, am adaugat pe rând cele 3 oua mixând dupa fiecare. Am adaugat faina amestecata cu sarea si praful de copt, iar la final zeama de lamâie. Am pus compozitia într-o tava cu...
Prajitura cu foi, crema de vanilie si caspsuni
Am pregatit mai întâi foile. Am mixat galbenusurile cu zaharul si un praf de sare. Am pus treptat 3-4 linguri de lapte pentru ca zaharul sa se dizolve mai usor. In laptela ramas am stins praful de copt, apoi l-am adaugat peste oua. Am pus si uleiul si faina. Adaugam faina...
Conchiglioni umpluti(e) cu carne
Pastele le-am fiert în apa cu sare, aproximativ 10 minute. Pe pachet scria ca se fierb 18 minute, dare u am vrut sa le fierb doar de jumatate, pentru ca se vor mai gati la cuptor. Le-am scurs de apa si am pus putin ulei pe ele ca sa nu se lipeasca. Am pregatit sosul. Am...
Melcisori cu nuca si gem de macese
Faina am amestecat-o cu drojdia,zaharul , sarea,vanilia,coaja de lamâie,apoi am pus ouale. Am omogenizat toate ingredientele,dupa care,cu ajutorul mixerului la care am atasat paletele pentru framântare,am început sa adaug câte un cubulet de unt moale. Neaparat sa...
Budinca de paine, oua si sunca
Pâinea am taiat-o cubulete. Am batut ouale cu un praf de sare si piper,apoi am adaugat laptele si smântâna,am razuit si o parte de cascaval. Am pus ouale peste bucatile de pâine,am amestecat ca sa se imbibe bine pâinea,am acoperit vasul si l-am pus la frigider....
Tocanita de miel pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver
Am spalat si sters carnea cu un servet de hârtie. Am amestecat toate ingredientele pentru marinada. Am pus carnea în marinada obtinuta, am întors-o ca sa se îmbibe bine pe toate partile, apoi am pus-o în caserola pentru marinare, am închis capacul, apoi...
Spata de miel hot & spicy pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver
Pentru început am pregatit aparatul de vidat FoodSaver si caserola pentru marinare,ajutoarele noastre de baza pentru aceasta operatiune. Carnea am spalat-o si am uscat-o cu un servet de hârtie.Apoi am condimentat-o cu sare,piper cu lamâie , condiment hot&spicy,ierburi...
Prajitura cu visine si crema de lapte si mascarpone
Am pregatit blatul. Am mixat albusurile cu un praf de sare si jumatate cantitatea de zahar. Galbenusurile le-am mixat cu restul zaharului,apoi am pus pe rând cele 5 linguri de ulei. Am amestecat faina cu praful de copt si grişul . Am adaugat galbenusurile peste spuma de...
Tort cu crema de lamaie si caramel
Pentru blat am separat albusurile de galbenusurile oualor. Am amestecat faina cu grisul,cacaoa si praful de copt. Am mixat spuma albusurile. Galbenusurile le-am mixat cu zaharul si am adaugat laptela ,pentru ca zaharul sa se topeasca mai usor. Am adaugat apoi uleiul,turnându-l...
Tort cu crema de branza si jeleu din vin rosu
Pentru blat am mixat ouale cu un praf de sare si zaharul pâna ce si-au triplat volumul . Am adaugat faina în doua reprize, amestecând usor cu un tel. Am pus compozitia în tava tapetata cu hârtie de copt si am pus la cuptor la 200 de grade pentru 20 de...
Salata de morcovi si telina cu dressing de portocale
Am curatat morcovii si am lasat 2-3 cm din partea cu frunze. Ardeiul iute l-am taiat în doua, am scos semintele si apoi l-am taiat felii subtiri. Am ras coaja de la portocala (fara partea alba) si apoi am stors sucul din ea. Intr-o tigaie am încins uleiul si am calit...
Friptura de miel cu ghimbir si ceapa rosie pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver
Pentru început, am marinat carnea. Pentru aceasta am pregatit aparatul de vidat si caserola pentru marinare. Am spalat si uscat carnea, apoi am taiat-o în doua pentru a putea s-o asez în caserola. Am masat pulpa cu uleiul, apoi am presarat condimentele: sare, piper,...
Pulpa de miel la gratar pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver
Am amestecat toate condimentele si le-am presarat peste carne. Am asezat carnea în caserola pentru marinare Food Saver, am pus feliile de lamâie, zeama de lamâie si crenguta de rozmarin, am închis capacul caserolei, am pozitionat butonul pe pozitia pentru vidare. Am...
Pulpa de miel la cuptor, cu legume caramelizate pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver
Pulpa de miel am spalat-o si apoi am tamponat-o cu un servet de hârtie. Am amestecat condimentele si le-am presarat peste carne. In caserola pentru marinare,am pus vinul,morcovii,rosiile cherry,apoi am asezat carnea. Am presarat usturoiul zdrobit si taiat,câteva felii de...
Clatite pufoase reteta fara zahar
Clatite pufoase reteta Albusurile le-am mixat cu un praf de sare,iar cand spuma a devenit ferma am adaugat 40 g de Green Sugar. Galbenusurile le-am mixat cu 40 g Green Sugar si o lingura de apa. Am adaugat faina cu praful de copt si vanilia,apoi am încorporat usor spuma de...