diaconta

7

Bucataras
Top-Chef

Baia Mare

Bucataras din 27.07.2010

RETETE722
PRIETENI365
Retete

Piept de curcan in sos cremos de ciuperci pregatit cu Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

In Multicooking la 23 Oct 2019

Pentru început se conecteaza aparatul Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent. In vasul aparatului se pun cele doua linguri de ulei. Se apasa tasta Brown/Saute,apoi Start. Pieptul de curcan se taie cubulete si se condimenteaza, apoi se pune în...

Sarmale pregatite la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

In Multicooking la 10 Oct 2019

Frunzele de varza le-am oparit în apa cu putina sare, crenguta de cimbru si mararul uscat. Am taiat cotoarele frunzelor, dar le-am pastrat pentru a le pune pe fundul oalei, înainte de a aseza sarmalele. Am conectat Multicookerul Express cu gatire sub presiune la sursa de curent....

Cheesecake cu ciocolata la Multicooker Crock- Pot Express cu gatire sub presiune

In Multicooking la 23 Apr 2019

 Pregatim mai întâi o forma cu pereti detasabili, cu diametrul de 18 cm. Forma folosita va trebui sa intre în interiorul aparatului Multicooker Express cu gatire sub presiune. Pregatim o fâşie din folie de aluminiu, pe care o vom pune pe sub tava si care ne...

Rulada din piept de curcan, cu bacon si ciuperci, la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

In Multicooking la 19 Apr 2019

Pieptul de curcan se taie astfel încât sa se poata obtine o bucata pe care sa o putem rula. Se acopera cu o folie si se bate usor. Se condimenteaza si se lasa la frigider pentru câteva ore sau peste noapte. Pregatim toate ingredientele pentru umplutura. Se rup...

Tarta aperitiv, cu spanac si oua de prepelita, la Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune

In Multicooking la 16 Apr 2019

Se pregateste o tava în care sa punem compozitia pentru tarta. Tava va trebui sa aiba diametrul mai mic decât al vasului Multicookerului Express cu gatire sub presiune. Pe fundul tavii punem o hârtie de copt. Pregatim si o fâşie de folie de aluminiu,...

Ciorba de primavara cu urzici pregatita la Multicooker Crock- Pot Express cu gatire sub presiune

In Multicooking la 11 Apr 2019

Carnea se spala si se pune în vasul   Multicooker-ului Crock Pot Express cu gatire sub presiune , cu 2 l de apa rece. Se adauga sare dupa gust. Se închide capacul rotind din pozitia deschis înspre pozitia închis. Se închide si supapa pentru aburi. Se...

Gulii umplute cu carne de porc, pregatite la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

In Multicooking la 8 Apr 2019

Se scobeste miezul guliilor pentru a face loc umpluturii. Pastrati miezul pentru ca îl vom folosi si pe acesta la sosul pentru gulii. Curatam ceapa si morcovii. Ceapa o tocam marunt, morcovul îl razuim. Pregatim  aparatul Crock Pot  Multicooker Express cu gătire...

Desert pachetele cu bezea si nuca

In Prajituri la 16 Dec 2018

Pentru aluat am pus într-un bol faina amestecata cu sarea, am razuit untul rece pe razatoarea cu ochiuri mari, am adaugat si restul ingredientelor. Am omogenizat totul. Trebuie sa obtinem un aluat nelipicios si nu prea tare. Daca e nevoie, mai adaugati faina sau smântâna....

Tort cu mousse de nuci, portocale si fructe de padure

In la 9 Dec 2018

Pentru blat am folosit o reteta pe care o fac aproape de fiecare data când pregatesc tort. Reteta este foarte simpla si reusita este sigura. Ouale întregi le-am mixat cu un praf de sare si  zaharul pâna si-au triplat volumul si au devenit ca si o crema în care...

Piftie de porc/racituri

In Porc la 3 Dec 2018

Carnea se spala foarte bine si se curata daca este cazul. Se pune într-un vas încapator, în care sa putem adauga si suficient lichid pentru fiert. Am pus apa în oala. Daca va place sa fie mai multa piftie/aspic decât carne, va trebui sa puneti mai multa apa, mai...

Tort Red Velvet, cu crema de branza si lamaie

In la 25 Noi 2018

Pentru început am pregatit lemon curd (crema de lamâie), pentru ca am lasat-o peste noapte la frigider. Ouale întregi si galbenusurile le-am mixat cu zaharul, am adaugat zeama de lamâie si am pus vasul pe baie de aburi. Am amestecat cu un tel pâna ce s-a...

Desert salam de biscuiti cu ciocolata

In Dulciuri la 15 Noi 2018

Am maruntit biscuitii. O parte i-am facut cu ajutorul blenderului ca sa fie ca un pesmet, dar am lasat si bucati mai mari. Am facut sirop din 300 ml apa, 100 g unt si 100 g zahar. Am topit ciocolata cu laptele pe baie de aburi. Peste biscuiti am pus cacaua si am turnat siropul câte...

Varza a la Cluj pregatita la slow cooker Crock-Pot

In Slow Cooker la 15 Noi 2018

Varza am taiat-o fideluta. Intr-un vas am pus doua linguri de ulei  în care am calit doua cepe pe care le-am taiat marunt si  jumatate de morcov razuit. Când ceapa a devenit sticloasa, am pus o lingurita de boia si varza taiata. Am pus sare si piper. Am calit...

Gem de gutui

In Conserve la 22 Oct 2018

Am spalat foarte bine gutuile pentru a îndeparta si pufuletul de la suprafata lor. Le-am taiat apoi în 4 si am scos cotorul si partea lemnoasa. Le-am taiat în felii subtiri sau în cuburi. Nu e nevoie sa fie la fel de marunte ca si pentru dulceata. Am  pus...

Gem de struguri

In Conserve la 22 Oct 2018

Se spala boabele de struguri si se scurg. Urmeaza apoi partea cea mai migaloasa. Se scoate pulpa din fiecare coaja. Cojile se pastreaza. Pulpa se pune într-o cratita, la foc mic. Se fierbe câteva minute, pâna când se înmoaie suficient ca sa putem separa...

Desert tort cu mango si ciocolata

In Torturi la 5 Oct 2018

Am  pregatit mai întâi cele 2 blaturi. Puteti sa pregatiti si un singur blat si apoi sa-l taiati în 4 parti. Mie mi s-a parut mai simplu sa fac 2 blaturi. Am mixat ouale întregi cu un praf de sare si zaharul pâna ce si-au triplat volumul si paletele...

Desert prajitura cu umplutura de mere si crema de vanilie

In Prajituri la 13 Sep 2018

Am pregatit mai întâi umplutura de mere pentru ca sa se raceasca. Am curatat merele si le-am taiat cubulete. Le-am amestecat cu 2 linguri de zahar (daca e nevoie, puteti sa adaugati mai mult zahar), le-am pus într-o cratita si  le-am pus la foc mic, amestecând din...

Desert inghetata cu mango si zmeura

In Dulciuri la 2 Aug 2018

Am mixat smântâna pentru frisca. Nu trebuie sa fie foarte ferma. Am curatat mango, l-am taiat cubulete si l-am pasat cu ajutorul blenderului Breville. Am amestecat smântâna cu laptele condensat si piureul de mango, apoi am încorporat usor frisca mixata. Am...

Desert tort cu visine si ciocolata

In Torturi la 24 Iun 2018

Pentru blat, am separat galbenusul de albusul oualor. Galbenusurile le-am amestecat cu uleiul si vanilia. Albusurile le-am mixat cu un praf de sare. Cand spuma a devenit ferma, am adaugat treptat zaharul, mixând în continuare. Am încorporat galbenusurile cu ajutorul...

Piept de pui cu ierburi aromatice, budinca de cartofi si telina si sos gorgonzola

In la 23 Iun 2018

Pieptul de pui l-am taiat în doua pe grosime, obtinând felii mai subtiri. Untul moale l-am amestecat cu ierburile italiene, apoi am uns cu el cele doua felii de piept de pui. Am pus cate-o crenguta de rozmarin si am pliat bucatile de carne, cu untul la interior. Dupa...

Tocanita din carne de vitel si galbiori

In la 23 Iun 2018

Carnea de viţel am taiat-o cubulete si am presarat pe ea ierburi cu boia. Am curatat si spalat ciupercile. Am taiat ceapa si am calit-o în ulei. Când aceasta a devenit sticloasa, am adaugat ardeiul, rosia, morcovii taiati bucati si carnea. Am adaugat sarea, piperul,...

Paste cu afumatura, la cuptor

In la 22 Iun 2018

Pastele le-am fiert dupa instructiunile de pe ambalaj. Kaiserul l-am taiat bucati si l-am prajit cu putin ulei, apoi l-am scos pe un prosop absorbant. Morcovii i-am taiat rondele subtiri si i-am calit în uleiul ramas de la afumatura. Când s-au înmuiat, am pus din nou...

Mousse de ciocolata cu chilli

In la 22 Iun 2018

Am topit ciocolata pe baie de aburi. Galbenusurile le-am mixat cu zaharul. Smântâna pentru frisca, împreuna cu laptele le-am pus într-un vas pe foc. Când s-a înfierbântat, am turnat-o peste crema de galbenusuri si am pus iarasi vasul la foc...

Desert tort Raisa, cu zmeura si ciocolata - reteta cu numarul 700

In Torturi la 20 Mai 2018

Cele doua blaturi le-am pregatit în acelasi mod, doar în tavi cu diametre diferite. Am mixat ouale întregi cu un praf de sare si zaharul pâna ce si-au triplat volumul si s-au deschis la culoare. Ne dam seama ca au încorporat suficient aer când spuma arata...

Aperitiv tarta cu branzeturi si broccoli

In Aperitive / Garnituri la 20 Mai 2018

Am pregatit mai întâi aluatul pentru foaia de tarta. El va trebui sa stea la rece cât pregatim umplutura. Am amestecat faina cu sarea si untul rece taiat cubulete. Am obtinut un aluat nisipos. Am adaugat galbenusul si apa. Trebuie sa obtinem un aluat maleabil si nu...

Desert tort cu doua creme de ciocolata si capsuni

In Torturi la 11 Mai 2018

Prima data am pregatit mousse-ul de capsuni, pentru a avea timp sufcient sa se întareasca. Având diametrul mai mic decât tava în care am copt blatul, era necesar sa pot sa-l manevrez si sa-l pun în central blatului. Daca nu aveti timp suficient, puteti sa-l puneti...

Desert prajitura cu albusuri si crema de capsuni

In Prajituri la 1 Mai 2018

Am pregatit blatul. Din zahar, 50 ml apa si zeama de lamâie am fiert un sirop. Am mixat albusurile cu un praf de sare si am turnat siropul fierbinte, în fir subtire. Am adaugat cele 3 linguri de ulei si faina amestecata cu praful de copt. Am luat câteva linguri...

Desert prajitura cu foi, crema de lamaie si jeleu de visine

In Prajituri la 9 Apr 2018

Am pregatit mai întâi foile. Galbenusurile le-am mixat cu zaharul pâna ce acesta se topeste. Am adaugat apoi laptele caldut în care am stins praful de copt si  apoi uleiul. Am pus sarea si vanilia, coaja de lamâie, dupa care am încorporat treptat...

Rulada din fleica de porc, cu carne tocata la slow cooker Crock-Pot

In Slow Cooker la 4 Apr 2018

Am condimentat fleica de porc pe ambele parti. Am presarat si usturoiul pe partea care va fi în interior, pe care punem umplutura. Am condimentat carnea tocata si am pus si patrunjel verde. Daca doriti, puteti sa folositi si alte condimente. Am pus carnea tocata peste bucata de...

Desert tort cu piersici si ciocolata

In Torturi la 25 Mar 2018

Am pregatit mai întâi mousse-ul de piersici . De fapt l-am pregatit cu o zi înainte ca sa se întareasca sufficient. Am folosit o forma de tort cu pereti detasabili, cu diametrul de 18 cm. Am pus celofan în interiorul formei. Gelatina am hidratat-o  cu putina...

Afisate 1 - 30 din 722 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Auzi ceva ce nu ar trebui si habar nu ai daca trebuie sa spui ceva sau sa taci si sa te faci ca nu ai inteles despre ce este vorba.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]