danielaR

1

Bucataras
incepator

Hulste

Bucataras din 20.08.2013

RETETE58
PRIETENI79
Retete / Pizza

Pizza rapida

In Pizza la 12 Iun 2014

Pregatim aluatul.Faina o amestecam cu semintele si drojdia.Framanatam un aluat molicel si il lasam putin la crecsut.Intre timp am tocat legumele si carnea. Intindem un aluat subtire tare.il ungem cu suc de rosii.Punem carnea taiata cubulete.ardeii ceapa ciupercile si porumbul iar apoi casul...

Pizza pufoasa,sanatoasa si bogata

In Pizza la 20 Sep 2013

Se framanta din faina,tarate,apa si drojdie un aluat moale dar nelipicios Se lasa jumatate de ora la crescut.apoi se intinde o foaie din aluat intr-o tava mare. Ungem foaia cu sosul bolognese, punem ciupercile, apoi carnea, brocoli, ceapa, porumbul, dovlecelul ras pe razatoarea mare si...

Afisate 1 - 2 din 2 retete    

Postari recente

publicat la 16.10.2014

Sushi cu ton

publicat la 22.09.2014

Cartofi umpluti

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Că-ţi faci declaraţia de venituri în versuri n-ar fi chiar o problemă. Dar sacul de cartofi pe care încerci să-l îndeşi prin gura ghişeului de la “taxe şi impozite”, strigând în gura mare “haideţi, doamnă, o mică atenţie, că m-aţi ajutat şi trimestrul trecut…” e posibil să te bage în bucluc

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 23

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]