![Bucataras](/templates/default/v3/img/bucataras-new.png)
publicat la 12.07.2012
publicat la 15.01.2012
publicat la 15.01.2012
Pentru tine, astăzi e (un fel de) ziua cârtiţei. De dimineaţă, scoate puţin capul pe fereastră, adulmecă mirosurile de la vecini şi ia o hotărâre epocală care, desigur, îţi va schimba viaţa: de astăzi, doar omletă!
Bucataras.ro
[email protected]
Chec cu crema de lapte
Se separa albusurile de galbenusuri.Se bat albusurile spuma,se adauga zaharul,apoi se amesteca cu o lingura pana se omogenizeaza putin.Se dizolva intr-o cana praful de copt cu o lingura zeama de lamaie si se adauga peste compozitia de albusuri.Se pune uleiul si se amesteca din nou,dar de data...
Bomboane Raffaello
Se pune untul pe o farfurie pentru a se inmuia si se lasa cateva ore sau se lasa peste noapte. In caz ca doriti sa faceti reteta mai rapid puteti sa-l puneti pe o farfurie si apoi in cuptorul cu microunde. Dupa ce s-a inmuiat untul se amesteca cu smantana. Dupa ce s-a obtinut o pasta se adauga...