Maslinele se taie in doua, usturoiul felii fine, fileurile de anchovis se spala, se scurg si se taie felii.
Uleiul de masline se incinge, usturoiul si peperoni-ul taiat in feliute se calesc, amestecand continuu. Adaugam apoi si maslinele si...
Carnea se curata de grasimea si zgarciurile care-s in plus. Apoi o taiem in cubulete de 1-2 cm.
Taiem 2 cepe in felii subtiri, si celelalte julienne. Usturoiul se taie fin.
Ardeiul iute se trateaza ca si ceapa, facem o textura mixta, o...
Untul se topeste la temperatura mica si apoi se caleste morcovul, ceapa si telina.
Turnam faina "in ploaie" si amestecam pana se incorporeaza toata. Fierbem amestecul 1-2 minute, pana obtinem un roux.
Adaugam apoi,...
Recunosc, sunt un puritan, in materie de gatit. Mi se ridica parul maciuca atunci cand aud de "Cili sin carne", adicatelea sa iei o reteta de la 1880, din cartea "Mrs. Owen´s Cook Book" (cea mai veche reteta de Chilli) si sa bagi tofu sau...
Va salut, bucatarashi! Concediu cu rulota pe meleaguri natale.