Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 25.01.2016
Mărunţim bine de tot covrigeii la robotul de bucătărie, până se obţine o făină pe care o amestecăm cu cele 2 linguri de zahăr de cocos. Peste turnăm untul topit şi uniformizăm compoziţia direct în tava de tartă,...
mai multe
publicat la 25.01.2016
Set de 2 recipiente pentru cereale
Pensula de patiserie
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Placa de tocat fata-verso
Perna ergonomica Karll
Taburet pliabil telescopic
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 08:16
de Retete_gustoase 1
ieri la 19:17
ieri la 18:26
ieri la 08:47
pe 27.04 la 19:29
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
karla 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
alex100andra 1
undercovergirl 1
Georgyana 1
oanapl 8
2000 puncte
Valclaudia 9
107 puncte
vasimur 4
81 puncte
RODIMUR 8
56 puncte
MotanLaOale 8
49 puncte
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tarta cu mousse de ciocolata, crema de cocos si unt de arahide, cu blat Pretzel
Mărunţim bine de tot covrigeii la robotul de bucătărie, până se obţine o făină pe care o amestecăm cu cele 2 linguri de zahăr de cocos. Peste turnăm untul topit şi uniformizăm compoziţia direct în tava de tartă,...