
publicat la 17.12.2011
publicat la 05.12.2011
publicat la 03.12.2011
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Castraveti bulgaresti reteta
Se aleg castraveţi sănătoşi, tari, dacă se poate proaspăt culeşi şi se spală cu apă rece. Ceapa se curăţă, se spală cu apă rece şi se taie julien. Rădăcinile de hrean se curăţă, se spală şi se taie beţişoare. Morcovul se curăţă, se spală şi se...
Vinete cu sos de roşii
Vinetele se curăţă de coajă şi se taie felii groase de 1 cm. Se spală bine cu apă rece şi apoi se pun la scurs într - o strecurătoare. După ce s-au scurs se sărează puţin şi se frig pe o tigaie tip grill (se pot şi prăji, dar eu am vrut să evit surplusul de ulei)....
Zacuscă de vinete
Se aleg vinete sănătoase, se coc, se lasă să se scurgă si se toacă mărunt ca pentru salata. Se curăţă ceapa, se toacă mărunt şi se căleşte în ulei timp de 20-25 minute până când devine uşor sticloasă. Se aleg gogoşari şi ardei graşi...
Zacuscă cu fasole boabe
Am spălat boabele de fasole în mai multe ape şi am lasat-o la înmuiat cu apă rece de cu seară. A doua zi am pus fasolea la fiert în apă cu sare. In acest timp am curăţat ceapa, gogoşarii, ardeiul gras şi morcovii. Toate ingredientele le-am tocat prin...