publicat la 20.01.2014
publicat la 27.12.2013
publicat la 27.12.2013
Eşti o stâncă. Eşti de neclintit. Mâna ta dreaptă e un paloş imbatabil Mâna ta stîngă e un sceptru de aur bătut cu diamante. Creierul tău este... (Aici te lăsăm pe tine să completezi, noi ne-am gândit că e prea de tot...)
Bucataras.ro
[email protected]
Ravioli cu branza tofu
1. Pe o planseta (de lemn) se pune faina si se formeaza un cerc in interior. 2. Se sparg ouale in mijloc si se bat incet cu o furculita. 3. Se adauga sarea, uleiul de masline, apa si se amesteca, incorporand treptat din faina prin miscari circulare cu furculita, insa fara a strica cercul...
Spaghete integrale cu sos special de leurda
1. Se fierb pastele 9-10 minute in apa clocotita cu sare si ulei sau conform instructiunilor de pe ambalaj, se scurg si adauga putin ulei de masline. Eu am folosit spaghetti integrale luate de la Lidl, sunt super bune, iar al dente sunt un deliciu. 2. Sosul de leurda se pregateste astfel: se...
Gnocchi din cartofi dulci cu sos de rucolla
1. Se fierb cartofii intregi, spalati si cu coaja sau curatati de coaja si taiati cubulete (ca si pentru pireu). 2. Se adauga sare in apa si se lasa cam 15-20 minute la fiert. Atentie: se fierb mai repede decat cartofii albi, nu se lasa mult pe foc pentru ca se fac prea moi. 3. Dupa ce se...
Paste Farfalle cu ton si germeni de schinduf
Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, se scurg si apoi se aseaza intr-o farfurie pentru a fi servite. Se taie tonul marunt si se aseaza peste paste. Se adauga si sosul de rosii, se condimenteaza dupa gust si la final se pun germenii de schinduf, daca va plac, si presarati...
Paste cu sos pesto si parmezan
Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Puteti folosi orice alte paste, de exemplu spiralele. Scurgeti pastele si le amestecati cu sosul pesto, cam o lingura per portie. Am folosit sos pesto cu fistic pe care il aveam tot din Italia, a fost deosebit, insa puteti folosi orice alt...