Retete fara secrete
Steak de vită cu sos de piper roșu
Data:30.08.2024When in doubt, choose the steak! Cu siguranță știți și voi momentele alea când foamea... articol complet
Gusturi românești de la gospodari – George Răducu și ardeii familiei sale
Data:29.08.2024(PUB) Dacă vreți să vedeți unde o să fac eu zacuscă în septembrie și mai ales cu cine,... articol complet
Calamar umplut cu feta, ricotta și brânză de capră
Data:28.08.2024Pentru ultima săptămână din august am ales să fac calamar umplut. Calamar umplut cu feta,... articol complet
Cotlet de porc iberic cu morcovi copți
Data:27.08.2024Doamnelor, domnilor, stimați urmăritori ai blogului și nu numai, rețeta de azi, simplă și... articol complet
Tocană de peşte cu legume și salvie
Data:26.08.2024Iată-ne ajunşi în ultima săptămână a acestei veri și trebuie să recunosc că sunt foarte... articol complet
Cheesecake cu lămâie și jeleu din melasă de rodie
Data:23.08.2024Dacă tot avem o vară cu temperaturi tropicale, să fie cheesecake, am zis. Cheesecake cu... articol complet
Gusturi românești de la gospodari – Ferma de roșii a lui Gelu Ilie
Data:22.08.2024(PUB) Oameni buni, vă invit să petreceți 7 minute (și un pic) împreună cu mine, în ferma... articol complet
Tort cu cremă de ricotta și lămâie
Data:21.08.2024“Când viața îți dă lămâi, fă limonadă.” Nu-i așa că vă este cunoscută această... articol complet
Coquelet cu sos de lămâie și vin alb
Data:20.08.2024Astăzi am decis să vă gătesc un preparat care nu implică prea multă bătaie de... articol complet
Prăjitură Doina cu foi de napolitană – un desert tradițional românesc
Data:16.08.2024Cum tema acestei săptămâni este “la mare…depărtare”, m-am gândit să călătoresc cu... articol complet
Interviu cu internii: Andrei Sebastian Suciu
Data:15.08.2024Next in line este Andrei. Ia să vedem el ce ne povestește despre experiența lui de până... articol complet
Calamar umplut cu ciuperci și sos romesco
Data:14.08.2024Deși încă nu am ajuns în Grecia, tema de astăzi m-a dus “la mare…depărtare”, cel... articol complet
Tofu noodles stir-fry
Data:12.08.2024Tofu noodles stir-fry, adică tăieței prăjiți la foc iute, cu multe legume și cu tofu afumat... articol complet
Lapte de pasăre cu portocală
Data:09.08.2024Mi-a plăcut mereu să văd rețetele clasice, cele ale copilăriei, ca pe niște canvasuri, file... articol complet
Interviu cu internii: Mihaela Lavinia Anghel
Data:08.08.2024Preia cuvântul și Lușa, partea feminină a echipei din acest an. Lușa este o tânără extrem... articol complet
Vinete cu ricotta și harissa
Data:07.08.2024Da, din nou vinete. Azi, vinete cu ricotta și harissa, o îmbinare de arome italienești cu... articol complet
Crispy strips de pui cu sos de brânză și usturoi
Data:05.08.2024O rețetă care cred că va fi pe placul multora: crispy strips de pui cu sos de brânză și... articol complet
Interviu cu internii: David Cioica
Data:01.08.2024Cred că este frumos și cum se cade să aflăm ceva mai multe despre internii acestui an. Nu de... articol complet
Cod cu sos de roșii și busuioc
Data:26.07.2024Perioada verii, pentru noi cei care mai și gătim, e faină, e plină. Azi am făcut cod, că... articol complet
Zamă de cartofi cu cârnați afumați
Data:25.07.2024Dragii mei, rețeta de astăzi este tot una simplă, așa cum deja v-am obișnuit. Pe lângă... articol complet