publicat la 28.09.2013
publicat la 27.09.2013
publicat la 26.09.2013
Întrucât sunteţi atât de deschişi la noi descoperiri ale tehnicii, vi se propune – şi acceptaţi bucuroşi! – să fiţi parte dintr-o serie de experimente ce ţin de teleportare.Din păcate, tot ceea ce veţi reuşi este să apăreţi în mai multe locuri deodată… pe Foursquare. Chiar şi aşa, acest lucru vă bucură, deoarece deveniţi Mayor în insulele Maldive fără măcar să fi trecut pe acolo! Hai, că nu e puţin lucru, nu?!
Bucataras.ro
[email protected]
Mini pizza din foietaj
Taiem foietajul in patrate egale . Taiem o margine de aproximativ un cm la fiecare patrat de foietaj lasand cate 2 colturi unite (vezi foto) si trecem marginile taiate una peste alta. In mijloc punem ketchup ,crenvusti taiati marunt si desupra mozzarella razuita. Dam la cuptor aproximativ...
Panzerotti
Aluatul: Pregatim o maia din cubul de drojdie ,zaharul si un pic de apa calda .O lasam la un loc cald aproximativ 15 minute,.Adaugam oul ,faina alba ,sarea si framantam adaugand cate un pic de apa calda pana cand devine un aluat nelipicios. Lasam aluatul la un loc cald pana cand isi dubleaza...
Covrigi
Drojdia o punem intr-un vas cu un pic de faina ,zahar si un pic de apa calduta .Amestecam putin si lasam la loc cald 10-15 minute. Intr-un castron punem faina alba ,facem gropita si punem maiaua si incepem sa framantam adaugam sarea si apa calduta .Se adauga lingura de ulei si continuam...
Paine impletita in 3
Se face o maia din drojdie ,zahar ,lapte caldut si un pic de faina.Se lasa acoperita cu un prosop la loc cald vreo 15 min. Peste maiaua obtinuta se pun restul ingredientelor amestecand continuu si apoi adaugati faina putin cate putin pana cand o sa obtineti un aluat nelipicios. Se lasa la...
Paine
Intr-un bol pregatiti maiaua din 200 g faina, drojdia si apa calduta. Lasati la loc cald aproximativ 15-20 de minute. Adaugati ouale, uleiul, mierea ,restul de apa sarea si faina. Framantati bine pana cand aluatul nu mai este lipicios.Adaugati pe rand faina. Lasati la loc cald la dospit...