angelika

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 06.04.2012

RETETE17
PRIETENI1
Retete / Dulciuri

Saratele ca la mama acasa

In Prajituri la 20 Noi 2014

Pentru inceput facem maiaua cam asa: intrun borcanel punem drojdia cu zaharul si amestecam cu apa pana obtinem o pasta mai molicica. In faina pe care am pus-o pe planseta facem o gropita in care punem maiaua, iaurtul si untura (taiata cubulete). Amestecam cam 10 minute pana obtinem o coca putin...

Prajitura EDITH

In Prajituri la 8 Ian 2014

Se amesteca untul cu zaharul si smantana. Pe rand se adauga cele 3 galbenusuri, coaja de lamaie si praful de copt stins.La sfarsit se pune faina si se amesteca pana obtinem o coca taricica.Aluatul se lasa la rece pana facem crema. Pentru crema batem  2 albusuri + cele 3 albusuri ramase de...

Tiramisu reţetă adaptata

In Prajituri la 17 Ian 2013

Tiramisu reţetă adaptata Pentru inceput ne aranjam toate produsele pe masa si preparam crema astfel: intr-un bol amestemam bine cu mixerul galbenusurile, zaharul pudra, mascarpone, esenta de portocale, rom si vanilie. Punem crema la frigider si intre timp preparam gelatina dupa reteta de pe...

Melci cu miere, nuca si stafide

In Dulciuri la 7 Ian 2013

Pentru inceput se prepara maiaua din cubuletul de drojdie, o lingura de faina, o lingurita de zahar si 50 g lapte caldut.Se lasa la crescut.Intr-un ibric amestecam restul de lapte cu zaharul, galbenusurile su untul.Turnam peste faina amestecul obtinut impreuna cu maiaua crescuta si framantam pana...

Prajitura cu mere ,stafide si nuci

In Prajituri la 5 Ian 2013

Ca sa preparam aluatul luam toate ingredientele insirate mai sus , le amestecam si obtinem un aluat pe care il dam pentru 15 min la frigider. Umplutura o obtinem in felul urmator: curatam merele ,le radem, le amestecam cu zaharul ,nuca ,stafidele ,zeama de lamaie ,scortisoara si le punem...

Prajitura cu branza de vaci si dulceata de visine

In Dulciuri la 16 Mai 2012

Se toarna faina pe masa si in mijloc se face o groapa in care punem ouale, apa, uleiul, zaharul , esentele si praful de copt stins cu zeama de lamaie.Se obtine un aluat ,care se pune la rece 15 min.Intre timp facem umplutura amestecand  branza de vaci, iaurtul, ouale, zaharul,...

Chec cu fructe confiate si cacao

In Prajituri la 10 Mai 2012

Pentru inceput se separa galbenusurile de albusuri .Se bat albusurile spuma si se lasa la rece. In alt castronas se pun pe rand: galbenusurile, iaurtul, zaharul, faina, praful de copt stins cu lamaie, si esentele (fiecare dupa gust-eu folosesc rom si cafea, dar pot pune si un varf de...

Impletitura cu magiun de prune

In Prajituri la 9 Mai 2012

Aluat: Pe o suprafata intinsa punem cam 500 g faina si facem in mijloc o gropita in care punem pe rand ingredientele. Incepem sa amestecam cu lingura incet pana ce incorporam toata faina. Lasam aluatul 15 minute la frigider, dupa care impartim in doua. Intre cele 2 parti putem pune orice...

Tarta cu branza de vaci si portocale

In Dulciuri la 9 Mai 2012

Se amesteca cu mixerul galbenusurile, zaharul ,untul, faina ,praful de copt si la sfarsit se pun albusurile batute spuma. Aluatul obtinut se pune la rece pt.o jumatate de ora. Se amesteca intr-un castron branza de vaci; cele 4 oua; coaja de lamaie; esenta de menta +vanilie si zaharul. Se...

Reteta de preparare a papanasilor

In Dulciuri la 23 Apr 2012

Reteta de preparare a papanasilor Branza bine sfaramata se amesteca cu ouale, grisul si faina, pana se obtine un aluat cu consistenta necesara. Adica nici moale, nici tare. Se pune uleiul la incins, cand este f. incins se pun in tigaie galustele de 2 marimi -7 mari si 7 mici. Se prajesc la...

Afisate 1 - 10 din 10 retete    

Postari recente

publicat la 25.01.2015

NEGRESA MARMORATA

publicat la 20.11.2014

Saratele ca la mama acasa

publicat la 08.01.2014

Prajitura EDITH

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Noptile tale de insomnie se vor termina curand. Sigur e posibil ca leacul sa fie mai rau decat boala, dar nu conteaza. Te va intepa o musca dintr-o specie ciudata, necunoscuta. Asta te va face sa te imbraci numai in roz bombon si bleu ciel. Vei observa poate ca oamenii rad dar nu-ti va pasa prea mult.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]