Bun venit!LOGIN • CONT NOU
6
BucatarasChef
Ploiesti
Bucataras din 23.05.2016
Aluatul foietaj: Pui într-un vas încăpător jumătate din făina 550 și jumătate din făina 000, adaugi 240 g margarină/unt (la temperatura camerei) și sarea, fărâmițând cu degetele sau cu o ustensilă de bucătărie. Adaugi ouăle, sarea,...
publicat la 03.05.2021
publicat la 29.04.2021
Cei mai multi politicieni sunt nascuti in aceeasi zodie cu tine. Asta explica de ce tara noastra se afla mereu în impas...
Voturi:23
Voturi:13
Voturi:18
In cont 80
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 2 borcane de depozitare
Taietor de pizza
Cantar digital pentru bucatarie
Set de 2 teluri Kasahome
Set de 2 recipiente pentru cereale
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 15:51
ieri la 15:30
ieri la 11:01
de RODIMUR 8
pe 18.09 la 15:13
pe 18.09 la 11:14
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
de oanapl 8
5 voturi
mihaelar63
Rocsi
epurasha2bb 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
ione21 1
elemer 1
MicleIoana21 1
Danutz 1
irinabv 1
Rocsi 9
1210 puncte
oanapl 8
1067 puncte
vasimur 4
213 puncte
RODIMUR 8
154 puncte
mihaelar63 9
117 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Aluat foietaj de casa
Aluatul foietaj: Pui într-un vas încăpător jumătate din făina 550 și jumătate din făina 000, adaugi 240 g margarină/unt (la temperatura camerei) și sarea, fărâmițând cu degetele sau cu o ustensilă de bucătărie. Adaugi ouăle, sarea,...