publicat la 07.01.2014
publicat la 03.01.2014
publicat la 25.12.2013
Întrucât sunteţi atât de deschişi la noi descoperiri ale tehnicii, vi se propune – şi acceptaţi bucuroşi! – să fiţi parte dintr-o serie de experimente ce ţin de teleportare.Din păcate, tot ceea ce veţi reuşi este să apăreţi în mai multe locuri deodată… pe Foursquare. Chiar şi aşa, acest lucru vă bucură, deoarece deveniţi Mayor în insulele Maldive fără măcar să fi trecut pe acolo! Hai, că nu e puţin lucru, nu?!
Bucataras.ro
[email protected]
Alacul
l-am intalnit si eu recent si sincer nu mai auzisem de el...nu prea stiam ce inseamna si cum arata, asa ca am cautat pe net si uite ce-am gasit.... Alac De la Wikipedia, enciclopedia liberă Nume binomial '' Triticum monococcum'' Alacul ( Triticum...
Danone si reclamele sale mincinoase
DANONE recunoaste minciuna din reclama Danone recunoaste minciuna din reclamele sale. Toti producatorii folosesc Bacterii din fecale, modificate genetic .....
Curcuma (turmeric)
Origine: Plantă cultivată de mai bine de 200 de ani, curcuma, cunoscută şi sub numele de turmeric, este originară din sud-estul Asiei. În prezent, cel mai mare producător (80% din producţia mondială) este India....
Cardamon
Origine: Cunoscut ș i sub numele de chardamom sau hell (în ţările arabe), este originar din sudul Indiei, Ceylon şi Malaysia (Malaezia). În prezent se cultivă în India, pe scară largă, şi în Guatemala. Prezentare: Cardamomul este o...
Nucsoara
Origine: Este originară din sudul Indiei, Ceylon şi Malaysia (Malaezia) şi se cultivă în India şi în Guatelama. Prezentare: Asemănătoare trestiei, nucşoara este o plantă perenă care atinge înălţimi de 1,5 metri. Are flori...
FRUMUSETILE ITALIEI 2- PARCO DI PINOCCHIO
Parcul lui Pinocchio Toata lumea cunoaste povestea fascinanta a micului Pinocchio si aventurile sale fantastice care ne-au incantat in copilarie. Si probabil multa lume cunoaste cartea faimoasa Aventurile lui Pinocchio, de Carlo Collodi. Dar paote mai putina lume stie ca autorul...
Frumusetile Italiei - Parcul de distractii Gardaland
Cu toate ca m-am saturat de Italia....si stiu eu de ce spun acest lucru- trebuie sa recunosc ca este o tara f frumoasa ca atractie turistica si are nenumarate locuri interesante si extraordinare ce merita vazute. Cu aceasta ocazie m-am gandit sa public cateva articole cu tema Frumusetile...
Lamai si portocale
cand folositi lamai si portocale, nu aruncati cojile!!!radeti mai intai coaja si puneti-o intr-un borcanel cu zahar, se conserveaza f bine si pt f mult timp, si cu siguranta veti avea ocazii sa o folositi: la prajituri, clatite, alte preparate...s-ar putea ca atunci cand aveti nevoie sa nu aveti...
Cum sa pastram patrunjelul verde
Eu ador patrunjelul si il folosesc cam la toate felurile de mancare... Imi place doar verde, proaspat , iar ca sa-l pastrez asa, sa nu se ofileasca, il tai marunt cand il cumpar si-l impachetez in folie transparenta, apoi il bag in congelator. Isi pastreaza excelent culoarea, iar gustul ramane...