
publicat la 11.04.2016
publicat la 19.03.2016
publicat la 23.10.2015
O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.
Bucataras.ro
[email protected]
Gris cu lapte si gem de caise
Laptele il punem la fiert impreuna cu zaharul vanilat intr-o cratita cu fundul mai gros. Cand laptele incepe sa clocoteasca se adauga grisul , in ploaie si amestecam continuu.Focul trebuie sa fie mic. Adaugam coaja rasa de lamaie si il lasam sa fiarba 9 minute, mestecand din cand in cand pentru a...
Omleta taraneasca
Se spala patrunjelul,se lasa sa se scurga si apoi se toaca marunt. Se bat ouale cu sare si piper dupa gust,apoi se adauga smantana,sunca taiata marunt si patrunjelul tocat si se omogenizeaza. Se topeste untul in tigaie si apoi turnam compozitia,o lasam sa se prajeasca pe o parte,apoi o...