
publicat la 19.06.2022
publicat la 21.07.2019
publicat la 05.08.2018
Eşti o stâncă. Eşti de neclintit. Mâna ta dreaptă e un paloş imbatabil Mâna ta stîngă e un sceptru de aur bătut cu diamante. Creierul tău este... (Aici te lăsăm pe tine să completezi, noi ne-am gândit că e prea de tot...)
Bucataras.ro
[email protected]
Merluciu pe pat de sare
Spalam pestele, il uscam cu servetele absorbante. Punem sarea grunjoasa intr-o forma termorezistenta, presaram dupa gust ierburi de Provence, asezam bucatile de peste, presaram piper macinat. Dam tava la cuptor pentru 40 minute (175 grade). In ultimele 15 minute intoarcem bucatile de...
Peste in crusta de malai cu mujdei de usturoi si mamaliga
Curatam pestii de intestine si ii decapitam. Ii spalam in mai multe ape, il portionam dupa preferinta,ii saram si ii lasam deoparte (la rece) pentru cel putin 30 min. Punem apa la fiert cu sare. Adaugam malaiul grisat in ploaie amestecand in continuu. Dupa ce s-a incorportat tot malaiul, lasam...