Swanheart

1

Bucataras
incepator

Ineu

Bucataras din 26.09.2009

RETETE21
PRIETENI15
Retete / Aperitive / Garnituri

Clatite aperitiv - cu sunca si cascaval

In Aperitive / Garnituri la 17 Dec 2009

Se fac niste clatite, dupa preferinta (fiecare are propria reteta de aluat). Dupa ce sunt clatitele coapte pe o parte, se intorc pe cealalta, si se aseaza sunca taiata marunt si cascavalul. Eu uneori pun si ciuperci la borcan. Se impatureste clatita si se mai lasa putin, cat se...

Cartofi prajiti, cu ou

In Aperitive / Garnituri la 25 Noi 2009

Se curata cartofii, si se feliaza putin mai marunt decat pentru cartofii prajiti. Se pun la prajit in uleiul incins (nu foarte mult, nu chiar cat sa ii acopere), si dupa ce sunt prajiti, se adauga peste ei ouale batute. Se lasa 1-2 min pana se face oul, si se intoarce pe partea cealalta, cu o...

Aperitive saleuri cu susan

In Aperitive / Garnituri la 24 Noi 2009

Se decongeleaza aluatul, se taie fasii, se unge cu galbenus, se presara cascaval ras, sare si susan. Intr-o tava se pune hartie de copt, se asaza saleurile si se dau la cuptorul incins, la 200 de grade, pana se umfla si se rumenesc.

Conopida pane

In Aperitive / Garnituri la 11 Noi 2009

Se rupe conopida buchetele mici si se fierbe, cu putina sare. Nu trebuie sa fie foarte fiarta, ca e prea apatoasa. Se bat ouale intr-un castron mai mare, se condimenteaza, se pun laptele si faina si se omogenizeaza, sa nu ramana cocoloase. Eu folosesc un tel. Conopida bine scursa de apa se...

Clatite cu mac si ficatei, la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 10 Oct 2009

Se coc 8 clatite, din aluatul clasic de clatite , in care pe pune mac (nu mai scriu reteta, am pus aici deja 2 retete pentru aluat :D). Se taie ceapa marunt, si se pune la calit in putin ulei. Se adauga ficateii de pui, si dupa ce sunt facuti, se adauga 2 linguri de...

Salata de conopida

In Aperitive / Garnituri la 10 Oct 2009

Se rupe conopida buchetele, si se fierbe, pana se inmoaie. In timp ce fierbe, se face o maioneza, cu un galbenus fiert (pe care eu il dau pe razatoare) si unul crud. E mai buna asa decat doar cu galbenus crud, are un gust mai intens. Nu trebuie facuta foarte multa, decat vreo 4-5...

Aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 10 Oct 2009

Eu am taiat painea sub forma de stelute (cu o forma speciala), am taiat branza topita, castravetele si ardeiul, apoi cu o scobitoare am prins salamul, branza topita, ardeiul, castravetele si maslina. Se fac foarte rapid, si sunt de efect.

Afisate 1 - 7 din 7 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Taur

Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]