Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 06.03.2014
Blat: Se amestecă toate ingredientele, mai puțin apa. Se adaugă apa și se amestecă mai întâi cu o lingură. Se frământă cu mâinile până rezultă un aluat moale și lipicios. Se acoperă cu folie alimentară și se lasă 40 minute la crescut. După ce a...
publicat la 12.03.2018
Este pentru prima oară când oul tău fiert are gheruţe şi un început de cioc. Intrepretezi asta ca pe un semn bun. Noi nu.
Voturi:41
Voturi:31
Voturi:71
In cont 10
Veioza OSVINO, LED
Pensula de patiserie
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Taietor de pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de oanapl 8
la 14:02
de Bucataras 6
pe 09.05 la 09:58
pe 09.05 la 09:43
pe 09.05 la 09:26
pe 08.05 la 08:12
6 comentarii
de vasimur 4
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
Rocsi
oanapl
Isabel 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Renataedina 1
andre3a 1
Rocsi 9
1543 puncte
vasimur 4
1192 puncte
Andra_Constantinescu 6
1000 puncte
RODIMUR 8
221 puncte
Sidy 4
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pizza de casă
Blat: Se amestecă toate ingredientele, mai puțin apa. Se adaugă apa și se amestecă mai întâi cu o lingură. Se frământă cu mâinile până rezultă un aluat moale și lipicios. Se acoperă cu folie alimentară și se lasă 40 minute la crescut. După ce a...