Simo

1

Bucataras
incepator

Brasov

Bucataras din 07.01.2009

RETETE17
PRIETENI9
Retete / Aperitive / Garnituri

Bulz ca la Bran

In Aperitive / Garnituri la 15 Apr 2009

Pentru o masura de malai grisat (ca sa scapi de probleme si asteptare) trebuie 2 1/2 masuri de apa. Apa cu sare se pune pe foc si in momentul in care fierbe se toarna malaiul incet incet amestecand ca sa nu faca cololoase. Se amesteca apoi 5-10 minute pe foc mic si gata. Cand s-a racit...

Minipateuri cu ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 15 Apr 2009

Se caleste ceapa 2-3 min pana este translucenta, apoi se adauga usturoiul si  ciupercile. Se pun sare si piper. Se lasa sa se caleasca pana se evapora apa lasata de ciuperci. Se adauga mararul , patrunjelul si bulionul  si se lasa sa scada sosul. Cand sunt bine scazute se lasa sa se...

Afisate 1 - 2 din 2 retete    
 
Retete preferate
Toate retetele preferate
 

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]