Simo

1

Bucataras
incepator

Brasov

Bucataras din 07.01.2009

RETETE17
PRIETENI9
Retete / Aperitive / Garnituri

Bulz ca la Bran

In Aperitive / Garnituri la 15 Apr 2009

Pentru o masura de malai grisat (ca sa scapi de probleme si asteptare) trebuie 2 1/2 masuri de apa. Apa cu sare se pune pe foc si in momentul in care fierbe se toarna malaiul incet incet amestecand ca sa nu faca cololoase. Se amesteca apoi 5-10 minute pe foc mic si gata. Cand s-a racit...

Minipateuri cu ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 15 Apr 2009

Se caleste ceapa 2-3 min pana este translucenta, apoi se adauga usturoiul si  ciupercile. Se pun sare si piper. Se lasa sa se caleasca pana se evapora apa lasata de ciuperci. Se adauga mararul , patrunjelul si bulionul  si se lasa sa scada sosul. Cand sunt bine scazute se lasa sa se...

Afisate 1 - 2 din 2 retete    
 
Retete preferate
Toate retetele preferate
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]