Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 26.02.2017
Se amesteca intr-un castron, cam trei sferturi din cascavalul razuit prin razatoarea mica, toata branza feta, un catel zdrobit de usturoi, 150 ml de smantana si putin busuioc. (Acest amestec se va pune peste pulpe dupa ce vor sta putin in cuptor)...
publicat la 26.02.2017
In cont 2
Ciocan pentru carne
Set de 2 borcane de depozitare
Set de 3 boluri Ellenge
Tava pentru servire Jalz Jalz
Perie de pantofi
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
ieri la 12:57
de oanapl 7
pe 25.01 la 20:58
pe 25.01 la 20:07
pe 25.01 la 18:56
de Constelatialeu 9
pe 24.01 la 20:30
de Panacris 9
8 comentarii
de Bucataras 6
7 comentarii
6 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
Valclaudia
RODIMUR
Andreea Baraboi 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
pansy1 1
iullianna 1
danis 1
Panacris 9
2236 puncte
Valclaudia 9
316 puncte
vasimur 4
247 puncte
Rocsi 9
238 puncte
RODIMUR 8
176 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pulpe de pui cu busuioc in blanita de branzeturi si legume
Se amesteca intr-un castron, cam trei sferturi din cascavalul razuit prin razatoarea mica, toata branza feta, un catel zdrobit de usturoi, 150 ml de smantana si putin busuioc. (Acest amestec se va pune peste pulpe dupa ce vor sta putin in cuptor)...