Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Oradea
Bucataras din 29.03.2013
Se spala si se toaca marunt mararul. Intr-un bol se amesteca cu o furculita iaurtul cu ton si cu marar tocat. Se condimenteaza cu piper negru si sare. Se consuma cu o felie de paine (75 g paine de secara).
publicat la 03.01.2017
publicat la 26.08.2016
publicat la 09.02.2016
Doare? Lasă, că trece. Din decembrie n-o să te mai doară nimic. Se usucă toate şi cad, ai să vezi.
Voturi:14
Voturi:33
Voturi:25
In cont 14
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 08:12
de Retete_gustoase 1
ieri la 17:11
ieri la 13:29
ieri la 10:58
pe 06.05 la 07:06
6 comentarii
de vasimur 4
5 comentarii
4 comentarii
4 voturi
Rocsi
Rocsi 9
1543 puncte
vasimur 4
1192 puncte
Andra_Constantinescu 6
1000 puncte
RODIMUR 8
221 puncte
Sidy 4
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ton cu iaurt si marar
Se spala si se toaca marunt mararul. Intr-un bol se amesteca cu o furculita iaurtul cu ton si cu marar tocat. Se condimenteaza cu piper negru si sare. Se consuma cu o felie de paine (75 g paine de secara).