PatriciaVancea

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 27.11.2014

RETETE1
PRIETENI1
Retete

Prajitura "Capriciul Doamnei"

In Dulciuri la 27 Noi 2014

Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se intareste, in loc sa se topeasca in gura, cum ar trebui sa fie. Adaugam galbenusul de ou, sarea, zaharul,...

Afisate 1 - 1 din 1 retete    

Postari recente

publicat la 27.11.2014

Prajitura "Capriciul Doamnei"

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]