Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 27.11.2014
Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se intareste, in loc sa se topeasca in gura, cum ar trebui...
mai multe
publicat la 27.11.2014
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Rola de folie pentru prajituri
Set de 2 incaltatoare
Perie de pantofi
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:35
ieri la 10:06
pe 11.11 la 11:02
pe 10.11 la 10:50
de Constelatialeu 9
pe 08.11 la 16:18
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
Rocsi
vic 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Chris13 1
Rocsi 9
458 puncte
Sidy 1
200 puncte
Lau 9
159 puncte
Andra_Constantinescu 6
112 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura "Capriciul Doamnei"
Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se intareste, in loc sa se topeasca in gura, cum ar trebui...