Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Borgo D'ale
Bucataras din 18.11.2011
-Speli carnea si o pui la marinat 24 de ore in vinul alb,apa,rozmarinul,usturoiul taiat felii subtiri,sarea si piperul; -Cand o scoti,o stergi cu un servetel si o umpli cu 100 gr cascaval dat pe razatoare,felliile...
mai multe
publicat la 22.11.2011
Valurile zilei sunt prielnice, soarele e pe cer, atmosfera e perfecta, stelele sunt aliniate pentru succes, iar tu esti la fel de nedumerit.
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Taburet pliabil telescopic
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 250 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 11:01
de RODIMUR 8
ieri la 15:13
ieri la 11:14
pe 17.09 la 07:28
pe 16.09 la 07:30
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
de oanapl 8
5 voturi
4 voturi
3 voturi
RODIMUR
Bucataras
luminita_31 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mmona 1
Rocsi 9
1210 puncte
oanapl 8
1067 puncte
vasimur 4
213 puncte
RODIMUR 8
154 puncte
mihaelar63 9
117 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Rulada festiva
-Speli carnea si o pui la marinat 24 de ore in vinul alb,apa,rozmarinul,usturoiul taiat felii subtiri,sarea si piperul; -Cand o scoti,o stergi cu un servetel si o umpli cu 100 gr cascaval dat pe razatoare,felliile...