Lena

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 05.05.2009

RETETE6
PRIETENI6
Retete

Carne de porc cu cascaval si ceapa, la cuptor

In Mancaruri cu carne la 12 Sep 2009

1 . Cotletul de porc se taie felii si se portioneaza in bucati medii. 2. Carnea se bate bine cu ciocanelul. 3. Se unge o tava de cuptor cu ulei, in care se pun bucatile de carne una langa alta. 4 . Se presara piper si sare peste carne. 5. Se prepara putina maioneza(sau folositi...

Castraveti murati la borcan

In Muraturi la 11 Sep 2009

1 . Spalati bine borcanele si le scurgeti de apa. 2 . Spalati si curatati restul de legume si mirodenii. In fiecare borcan puneti cate 2-3 bete de marar, 3 catei de usturoi, jumatate de radacina de hrean, cateva rondele de morcov, 6-10 boabe de piper negru, 0,5 lingurita de mustar boabe, 2...

Salata "Floarea Soarelui"

In Salate la 7 Sep 2009

1 . Pieptul de pui se taie cubulete, se caleste in putin ulei pana se rumeneste usor, aproximativ 15 min. 2. In acelasi timp puneti la fiert morcovii, cand sunt gata le curatati si lasati sa se racoreasca putin. 3. Fierbeti ouale, le racoriti si curatati de coaja. 4. Ceapa o taiati...

Salata cu ciuperci, carne si oua

In Salate la 12 Mai 2009

1. Pieptul de pui se spala bine, se pune la fiert aproximativ 30-40 de min. Apoi se lasa la racit pe o farfurie. 2. Ceapa se taie marunt si se pune la calit in putin ulei. Cand se rumeneste usor, se adauga ciupercile scurse de apa. Se amesteca bine. 3. Lasati ciupercile 10 min sa se...

Salata "Shuba"

In Salate la 7 Mai 2009

1. Se pregatesc legumele pentru salata:Cartofii se fierb in coaja impreuna cu morcovii - aproximativ 40 de min, se racoresc si se curata de coaja.Sfecla rosie se fierbe in apa, aproximativ 1 ora - se racoreste si se curata de coaja.Ceapa se curata si se spala. 2. De obicei (nu este...

Pulpe aromate la cuptor

In Pui la 5 Mai 2009

1 . Pulpele se spala bine, se pun in tava. 2. Peste pulpe se pune usturoiul taiat bucatele mici, cimbrul, piperul, sarea, uleiul. Cu o lingura sau cu mainile se ung bine pulpele cu mirodenii. In tava se toarna 50 ml apa, se acopera cu capac sau folie si se da la cuptor. 3. Peste 30-40 de...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Te simti ca un fluture viu colorat in aceasta perioada. Singura problema- Gura are tendinta de a functiona inaintea restului corpului.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]