Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Galati
Bucataras din 21.11.2014
Pastele se fierb în apă cu sare. Opţional se poate adăuga o linguriţă cu busuioc uscat. Separat, amestecăm ouăle cu smântâna. Într-o tigaie de teflon, punem sosul format să fiarbă la foc potrivit, amestecând ocazional. Presărăm busuioc verde....
publicat la 22.01.2017
publicat la 21.01.2017
publicat la 26.12.2016
Voturi:38
Voturi:31
Voturi:27
In cont 29
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 11:25
ieri la 06:40
pe 26.11 la 11:51
pe 25.11 la 11:03
pe 24.11 la 09:24
de Andra_Constantinescu 6
5 comentarii
de vasimur 4
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
2 voturi
Rocsi
MotanLaOale
Ina
Andra_Constantinescu 6
1399 puncte
Valclaudia 9
500 puncte
Adele 4
319 puncte
Rocsi 9
316 puncte
Lau 9
66 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Paste cu branza
Pastele se fierb în apă cu sare. Opţional se poate adăuga o linguriţă cu busuioc uscat. Separat, amestecăm ouăle cu smântâna. Într-o tigaie de teflon, punem sosul format să fiarbă la foc potrivit, amestecând ocazional. Presărăm busuioc verde....