JustLoveCookin

1

Bucataras
incepator

Bologna

Bucataras din 08.11.2010

RETETE55
PRIETENI7
Retete / Dulciuri

Double chocolate muffins

In Dulciuri la 3 Feb 2011

Preincalzim cuptorul la 180 °. Intr-un castron amestecam bine toate ingredientele uscate,deci : faina, zaharul, cacaoa, praful de copt, praful de sare. Este esential sa avem in bucatarie o sita. Aerisirea fainii este foarte importanta pentru o dospire corecta. Cernem totul, va ramane doar...

Chec de cacao cu inima de cocos

In Prajituri la 1 Feb 2011

Mixam albusurile cu zaharul, iar in alt vas galbenusurile cu cana de ulei , laptele , faina cernuta in care am amestecat praful de copt , cacaoa, apoi punem si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie. Aceasta compozitie se amesteca usor cu albusurile , de jos in sus , cu un tel sau cu o...

Kinder Pingui

In Prajituri la 30 Dec 2010

Batem bat albusurile cu sarea.Galbenusurile le mixam bine cu zaharul, dupa care adaugam faina, grisul,cacaoa ,vanilia, praful de copt,mierea dizolvata in laptele caldut si uleiul.Amestecam bine ,apoi adaugam si albusurile batute bine.Amestecam usor cu o lingura de lemn. Eu pentru a nu avea...

Plumcake cu ricotta,cafea si ciocolata

In Prajituri la 26 Noi 2010

Mod de preparare varianta 1: Mixam ouale cu zaharul pana obtinem o spuma deschisa la culoare.Adaugam ricotta si mixam inca un pic,dupa care punem uleiul,faina cernuta amestecata cu praful de copt,zaharul vanilat si un praf de sare.In cazul in care compozitia vi se pare lichida (poate varia...

Chec cu pere si ciocolata amara

In Prajituri la 26 Noi 2010

Mixam ouale cu zaharul si praful de sare pana obtinem o spuma deschisa la culoare.Adaugam faina si praful de copt,preferabil cernute.Acum turnam ciocolata topita pe bain marie sau in microunde si lasata putin la racit, uleiul si laptele,si mixam bine. Taiem perele feliute mici si le dam...

Muffins cu cafea mocha si ciocolata

In Prajituri la 26 Noi 2010

Preincalzim cuptorul la 180  grade.Intr-un castron amestecam faina cernuta cu praful de copt,bicarbonatul si praful de sare. Intr-un alt recipient,batem oul cu o furculita,si adaugam urmatoarele ingrediente in aceasta ordine,amestecand bine cu furculita dupa fiecare. Peste oul...

Pariziene cu nutella

In Dulciuri la 18 Noi 2010

Facem maiaua cu drojdia , 2 linguri de zahar, 2 linguri de faina si putin lapte.  Lasam la loc caldut si cand a crescut adaugam faina, oul , untul topit, laptele, restul de zahar si sarea.  Lasam la crescut pana isi dubleaza volumul. Impartim aluatul in 8 parti egale. ...

Chec cu nuca de cocos

In Dulciuri la 18 Noi 2010

Mixam ouale cu zaharul,adaugam uleiul,laptele, nuca de cocos,praful de sare, iar la urma faina amestecata cu pliculetul de praf de copt. Turnam compozitia intr-o forma tapetata cu unt si faina.  Dam la cuptorul preincalzit,la 180 grade,pentru cca 45 minute. Eu am pus si bucatele de...

Chec cu morcovi si portocale

In Dulciuri la 14 Noi 2010

Mixam ouale cu zaharul pana obtinem o spuma.Adaugam uleiul,iar cand e bine incorporat, faina cernuta amestecata cu praful de copt si un praf de sare.Stingem bicarbonatul cu putina zeama de lamaie,il punem peste faina si mixam pana incorporam bine toata faina si coaja de portocala, apoi daca...

Mousse de ciocolata

In Dulciuri la 12 Noi 2010

Topim ciocolata pe bain marie,dupa care intr-un vas batem spuma galbenusurile cu zaharul. Cand ciocolata e topita,adaugam untul si apa.Amestecam bine si luam de pe foc. Adaugam repede crema de galbenusuri si lasam la racit la temperatura camerei.Aromatizam apoi albusurile cu jumatate de...

Degete de vrajitoare

In Dulciuri la 12 Noi 2010

Intr-un castron amestecam faina,zaharul pudra untul rece taiat cubulete,oul,pliculetul de vanilie si praful de sare. La inceput nu se vor uni bine ingredientele,dar nu adaugati nimic,continuati framantatul. Cand am obtinut un aluat neted si omogen,intindem un snur pe care il taiem in 20...

Tarta cu mere

In Dulciuri la 11 Noi 2010

In tava in care vom face tarta topim pe foc mic 100 g unt sau margarina,careia ii adaugam jumatate din zahar si jumatate de lingurita de scortisoara.Cu o lingura de lemn amestecam pana la topirea zaharului si caramelizarea lui.Curatam cele 3 mere (daca sunt mai mari ajung si 2) si le scoatem...

Rulada cu crema de cacao

In Prajituri la 10 Noi 2010

Mod de preparare blat : Preincalzim cuptorul la 180 grade,si ne apucam de treaba. Separam albusurile de galbenusuri. Batem bat albusurile cu un praf de sare, iar galbensurile cu zaharul.Adaugam si uleiul,apoi laptele cremei de galbenusuri.La sfarsit cele 7 linguri de faina amestecata cu...

Muffins cu cocos si ciocolata

In Dulciuri la 10 Noi 2010

Mixam ouale cu zaharul,adaugam uleiul,laptele,nuca de cocos,praful de sare, iar la urma faina amestecata cu pliculetul de praf de copt. Taiem ciocolata in bucatele,sau folosim chips-uri de ciocolata. Incorporam bine si cu o lingura punem compozitia obtinuta in formele de muffin.Dam la...

Afisate 1 - 14 din 14 retete    
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]